2777
2789
عنوان

زن مستقل

| مشاهده متن کامل بحث + 9045 بازدید | 374 پست
منم اینجوریم مهناز جون اما به نظر من حتی اگه بهت جایی خوش نمیگذره هم برو واین روشت رو تغییر بده

به صد درجه !همسر نازنینم دیوووووووونه تم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میسا جان دیگه زن باید خیلی وابسته باشه که دلخواه خودشو بزاره زیر پا و به دلخوشی همسرش زندگی کنه...اگه منظورتون از وابستگی عاطفی این باشه که من کاملا مخالفم.باید این اخلاقو بزارین کنار..من و همسرم وقتی برای خرید میریم بیرون به سلیقه هردومون احترام میزاریم.مخصوصا تو لباس خریدن. خیلی وقتا هم شده خرید لباسشو به سلیقه من انجام میده. بارها هم بهم گفته این لباسی که تو گفتی همه ازش تعریف میکنن. نمیخوام بگم سلیقم خوبه، ولی این یه واقعیته که انتخاب خانومها به خاطر ظرافتی که به خرج میدن بهتره.
نه میسا جان. حاضر نیستم که حتی به خاطر همسرم جایی برم و یا کاری رو بکنم که دلخواهم نیست. این حتی اگه خودخواهی باشه واسه من تعریف دیگه ای داره و اون هم اینه که مستقل از دیگران تصمیم بگیرم و کاری رو انجام بدم که اگه تنها هم بودم اون کارو انجام میدادم
بااحترام کامل به سلیقه همسرت سعی کن اون چیزی که خودت دوست داری رو بخری ونگران ناراحتی همسرت نباشی وهمنطوربعضی وقتا هم این استقلال رو به شوهرت هم بدی وبذاری اونچه خودش خوشش اومده رو بخره حتی اگه تو دوست نداری

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
من میگم مهناز جون با دوستات هم وقت بذار وبا خانواده ت .........اتفاقا این دور بودن اگه هدفمند باشه خیلی به زندگی کمک میکنه یه جورایی دوری ودوستی

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
پریسا جون مجردی درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟رای همین این سوال رو کردی وگرنه فهمیدنش اسونه برای متاهل ها

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
نمیدونم پریسا جون. این یه حسیه که از فرد به فرد متغیره. من خودم از اینکه اکثر کارایی رو که میخوام بکنم به وجود همسرم احتیاج دارمو وابستگی میدونم. حالا میخواد این همراهی فیزیکی باشه و یا حمایت عاطفی

بچه ها راستی یه سوال جالب شما هرجا میرین به شوهرتون قبلش میگید یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ بعد جواباتون رو میخونم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
نمیدونم پریسا جون. این یه حسیه که از فرد به فرد متغیره. من خودم از اینکه اکثر کارایی رو که میخوام بکنم به وجود همسرم احتیاج دارمو وابستگی میدونم. حالا میخواد این همراهی فیزیکی باشه و یا حمایت عاطفی