2777
2789
عنوان

زن مستقل

| مشاهده متن کامل بحث + 9045 بازدید | 374 پست
عسل جون بهتره دیگه این قضیه رو کش ندی بذار خودش بیاد بابتش توضیح بده یا بذار یه زمان دیگه در ارامش باهاش حرف بز ن

به صد درجه !همسر نازنینم دیوووووووونه تم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
در ضمن من تو دوران عقد هم از باام پول توجیبی میگرفتم. بعد از عروسی شوهرم بهم پول تو جیبی نمی داد. البته همه حقوقش دست من بود. کارت یارانه را هم داده بود به من. اما خب مخارج را مینوشتیم و من پول خرج نمیکردم. دلم میخواست خودش بهم پول بده. دو- سه ماه بعد عروسی نشستم باهاش حرف زدم و گفتم من بابام ماهیانه اینقدر پول توجیبی میداد به جز من چندا تا بچه دیگه هم داشت اونوقت تو چی؟ شماره حسابم را گرفت و ماهیانه برام پول واریز کرد به حسابم. نه خیلی ها. 50 تومن. که البته بعدا دستمون بند خونه خریدن شد و هر چی دشتیم و نداشتیم را دادیم( همه ی طلاهام ماشین مون و پس اندازهای کوچولومون) حالا هم که تمام حقوق مون میره برای قسط و واقعا هیچی نمیمونه که بخوام پس انداز کنم وگرنه منم موافقم
فقط خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عسل جونم تو خودت عین منی شوهرتم عین شوهر من... دختر خوب مثل من نشین واسه یه کار همسرت هی شاخ و برگ بساز که این واسه این اونو نکرد که این نشه... خود من الان 1 ماهه دارم از حرص خودمو دیوونه میکنم که شوهرم خانوادشو به من ترجیح میده جرا که اونوقت این کارو کرد جونکه این اون شد ... عسل ول کن مگه نمیگی شوهرت هواتو داره؟؟
بچه ها جون قدم دوم ؟؟؟؟
اردیبهشت بهار مهناز میسا نیکا عسل پیشنهاد بدید
عسل فکرتو ازاد کن مسیله پیش نیومده رفتی خونه باید با همسرت خوب باشی حواسش نبوده تو هم تو زندگی خرابکاری کردی اما اذیتت که نکرده. مگه نه؟ پس الان ذهنتو ازاد کن و بده به بحث ما