2777
2789
عنوان

زن مستقل

| مشاهده متن کامل بحث + 9045 بازدید | 374 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عسل جون وزری جون من اصلا این شیوه اشتی کردن یه طرفه رو قبول ندارم اصلا راه سالمی نیست ومطمنی نیست بهتره تاشوهراتون رو به این روند بد عادت نکردین تغییرش بدین.........خیلی ببخشید این از اعتماد به نفس پایینتونه

به صد درجه !همسر نازنینم دیوووووووونه تم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
نانا جون بسیار عالی حرفات رو گوش میدم
عسل تو عین منی منم ول کن یه جریانی که پیش میاد نیستم انقد میگم خسته میشه مخصوصا درباره خونوادش عسل جون منو تو باید گیر و گره های مغزمونو یاد بگیریم باز کنیم
همه با قدم اول موافقن فقط مهناز مونده ... مهناز کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره شهره جون . کاش اینجا به هم کمک کنیم و هم این اعصاب خوردیها رو نداشته باشیم و مستقل باشیم

میسا جون خودم هم قبول دارم . باور می کنی فقط جلو همسری اینجوری هستم . من تو محیط کار و خانواده خیلی اعتماد به نفس دارم . نمی دونم چرا جلو همسرم انقدر کم میارم .
میسا میشه الان بگی من عصر رفتم خونه چکار کنم .
خودمم خسته شدم که اینجوری عادت کرده .
از این ناراحت می شم که اشتباهشو قبول نمی کنه . می گه من که ازت پرسیدم رو دسک تاپ چیزی داری یا نه ؟

احساس حماقت بهم دست میده .
عسل جون اولا که روش قهر کردن نذار تو خونه ت باب بشه واز الان باشوهرت یه قراری بذار که تحت هیچ شرایطی قهر نکنید وهر دو تون به این قرار پایبند باشین وبراش ارزش قائل بشین بعدشم قرار بذارین بعد هر بحث کردنی وقتی هر دو اروم شدین باهم خیلی اروم ومنطقی حرف بزنید وپذیرای عیب های هم دیگه باشین حتما این کار رو بکن وخودت هم پیش قدم شو اخه چه فایده داره هر بار قهر کنید تو بخوای پیش قدم بشی بدون اینکه ریشه اصلی مشکل رو قطع کنی

به صد درجه !همسر نازنینم دیوووووووونه تم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
عسل من 1ساله ازدواج کردم فقط همین یه بدی رو دارم که نمیتونم از یه چیزی بگذرم حالا شوهرم دیگه خیلی این اخلاقم رو اعصابشه. نکن دختر اون که هواتو داره . ببین به این فک کن از قصد که نزده فایل هات رو بترکونه .خودش هم تو دلش ناراحته گناه داره اونکه انقدر هواتو داره تو هم به خاطر اون اروم باش میدنم چیزای مهم داشتی تو فایلها اما فایلهارو میشه دوباره به دست اورد اما اعصاب خورد و دل گرفته شوهرتو نمیشه درست کرد تاثیر بد داره روش
مرسی خانما

به نظر من آدم باید اعتماد به نفس داشته باشه، اما اعتماد به نفس درست
یعنی مطمئن باشی کارت درسته و از موضع ت کوتاه نیایی نه این که یه کار اشتباه را پاش وایستی

خانما من خیلی به استقلال معتقدم خودم بعد از ازواجم استقلالم کم شده. البته تقصیر خودم هم هست. حالا هم که نی نی کوچولو دارم و نمیشه کاری کرد برای مستقل شدن.
البته همه ی اینا علاوه بر همسر به خود آدم هم برمیگرده. من دوران مجردی م بسیار مستقل عمل می کردم ولی حالا.. البته الانم نسبت به اول ازدواجم خوب شده..
فقط خدا
میسا جون قبلا باهاش حرف زدم . می گه نمی تونم وقتی ازت ناراحتم باهات حرف بزنم . کلا ساکت و کم حرف هس .

شهره جون اخه من از همین ناراحتم که فکر می کنم چون حوصله نداشته من بیام پشت سیستم و فایلهامو بردارم به من نگفته و عمدا این کارو کرده . وگرنه هر کسی که یه کم کامپیوتر بدونه میدونه که فایلها تو مای داکیومنت سیو می شه . برای همین ازش عصبانی شدم
عسل شوهرت صبوره نه؟؟؟
مهناز نیستی؟
پس بچه ها قدم اول مشخص شد هر کسی به وسعش شاید یکی هفته ای 200هزار تومن پس انداز کنه یکی 5 هزارتومن نفس کار مهمه کم هم باشه خوووبه ... قدم دوم ...کسی پیشنهادی داره؟؟؟