2777
2789
عنوان

زن مستقل

| مشاهده متن کامل بحث + 9045 بازدید | 374 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایول اردیبهشت ...بچه ها بیایم یه گروه بشیم گروه "زنان به سوی استقلال" البته گروه مخفیه چون شوهرامون نباید بدونن زری جون غصه نخورااا من خودم دیشب متهم شدم که به تصمیمات شوهرم احترام نمیذارم . اصلا حواسش نبود که یه جاهایی که سکوت کردم یعنی احترام به تصمیم او. باید با مردها صحبت کرد و حقتو بگی و اگر داری فداکاری میکنی پوریای ولی بتزی در نیار تو رو ش بگو

زری جون رویه ت رو عوض کن راه درست این نیست کم کم این کار رو بکن بیخودهم خودت رو به اب واتیش نزن برای جلب محبت از کسی چون این راه محبت جذب کردن نیست .....اخه محبتی که بخواد به قیمت خرد شدن شخصیت واعتماد به نفس ادم باشه همون بهتر که نباشه به نظر من این میشه گدایی محبت.........درضمن بچه ها همیشه نسبت به خودتون خودخواه باشید وخودتون رو در اولویت بذارید خیلی ببخشید کسی که خودش رو قبول نداره چطوری میخواددیگران اون رو قبول داشته باشن وباهاش درست برخورد کنند

به صد درجه !همسر نازنینم دیوووووووونه تم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
افرین زری به تدریج کارتو بکن حتی منهم که گفتم حقوقتو از دفعه دیگه نده به نظرم نصفشو نده من خودم ادمی هستم که دفعتا کار میکنم اما حرکت تدریجی همیشه بهتر ج میده
من خودم اولا تمام حقوقمو می اورد خونه دیدم داره میشه وظیفه خیلی رک گفتم من پس انداز میکنم اونوقت اگه خواستید یه چیزه بزرگ بخری حرفی واسه گفتن داری نه اینکه اون بخره به نام خودش تو بشینی نگاه کنیی و فقط تبریک بگی
بچه ها شاید این حرفها خوب نباشه ولی واقعیته
گاهی باید فاتحه خاطره ای رو خوند
وگرنه
همون خاطره
فاتحه تو رو می خونه

بچه ها یادتون باشه وظیفه زن فقط این نیست که به همه بفمونه همه چی ارومه .........اخه این ارامش قیمت داره وهر دو طرف باید بهاشو بدن نه فقط یه نفر تا قدرشو بدونند

به صد درجه !همسر نازنینم دیوووووووونه تم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
بچه ها اگه شوهرامون مارو دوست داشته باشن باید از این مساله خوشحال بشن مگه نه اینه که ما وقتی یه کارو مستقلانه انجام میدیم خوشحالیم و پر انرزی اونام اگه ما رو دوست دارن باید از شادی ما شاد باشن
من و همسری خیلی همو دوست داریم . اون همیشه خیلی مواظبه که من از چیزی ناراحت نشم و میگه تو خیلی حساسی و باید حواسمو جمع کنم .
ولی وقتی یه چیزی می شه که من ناراحت بشم چون اون به حساب خودش خیلی کارشو درست انجام می ده اصلا انتظار نداره من ناراحت بشم و اگه من یه اخم حتی کوتاه بکنم اون قهر می کنه و من همیشه باید عذر خواهی کنم . دیگه خسته شدم .
زری جون من به همسرم گفتم تو که نمیتونی هیچوقت مهریه منو بدی و مهریه هم حق زنه پس هر وقت خونه خریدی باید به اسم من بگیری و اونم قبول کرده.و هر چی رو که قبول کنه رو حرفش وایمیسه.می شناسمش.