2777
2789
عنوان

زن مستقل

| مشاهده متن کامل بحث + 9045 بازدید | 374 پست
خوب زری جون خودت الان گفتی توقع داری بفمه رو راستی شما ..........خوب همین خودش یه نوع توقعه حالاچه بجا وچه نابجاوهمین مقدمه ای میشه برای تولد رنجش

به صد درجه !همسر نازنینم دیوووووووونه تم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زری جون ببخشید ولی این دیگه تقصیر خودته
درسته شوهرته ولی نباید انقدر رو بدیی که این جوری جواب بگیری
حتی اگه خودت درامد نداشته باشییییی
گاهی باید فاتحه خاطره ای رو خوند
وگرنه
همون خاطره
فاتحه تو رو می خونه
زری جون به نظر من یاادم باید کاملا خنثی باشه برای انجام هر کاری برای شوهرش ویا باتوجه به ظرفیت واندازه طرفش براش قدم برداره

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
من ریاضی کاربردی خوندم.نفر دوم گروهمون بودم با معدل بالا.حسابداریم بلدم ولی نتونستم کار پیدا کنم چون هیچ جا هم آشنا نداریم...حالا تصمیم گرفتم دوباره درس بخونم.شاید به روزای اوج برگردم
زری جون الان حرص نخور مخصوصا که نی نی داری حیفه هم خودت هم بچه ات... هر وقت هم حقوق گرفتی حقوقت مال خودت... همسرت ناراحت میشه ندی بهش مثل قبل؟؟ اگه شد بگو تو برام کم گذاشتی... عزیزم خودخوری نکن هممون اشتباهاتی کردیم حالا داریم درس میگیریم .خوش حال باش که فهمیدی
میسا جون راست میگی من خوبیهامو گفتم بدیهام اینه که احترام خانواده شوهرمو نگه میدارم باور کنید بدیم اینه
حالا من برعکس خیلی مغرورم که اینم خیلی بده
وقتی دعوامون میشه می دونم که من مقصر بودم بازن نمیرم معذرت خواهی
شوهرم میگه یعنی میشه من یه روزی معذرت خواهی تو رو ببینم؟؟؟؟
گاهی باید فاتحه خاطره ای رو خوند
وگرنه
همون خاطره
فاتحه تو رو می خونه
زری جون شما چوب اشتباه خودت رو خوردی بچه ها یه زندگی موفق وسالم زندگی نیست که ادم سکوت کنه وهی بخواد فداکاری کنه واز خواسته های بحقش بگذره..........بلکه باید باارامش از لحظه لحظه زندگیت لذت ببری اصلا از خواسته هات نگذری واگه هم خواستی ویامجبور شدی بخاطر بعضی شرایط بگذری حداقل کاری که باید بکنی اینه که اون خواسته ات رو بیان کنی
وطرفت رو اگاه کنی که داری فداکاری میکنی بعضی از زنها هیچ کدوم از خواسته هاشون رو نمیگن بعد میگن ما کلی از خود گذشتگی کردیم وچرا شوهرمون قدر این محبت مارو نمیدونه جالب اینجاس که شوهرهه باید از کجابفمه وقتی تو اصلا درباره ش حرفی نزدی
اخه یکی نیست بگه توتانگی تشنه ای چطوری باید طرفت بفهمه وبرات اب بیاره

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،