2777
2789
عنوان

زن مستقل

9045 بازدید | 374 پست
میخوام برای خودم زن مستقلی بشم من از این ادم ها هستم که اگر دوستی میکنن اخر فداکارین ( رفیق باز منظورم نیستا) اگر با کسی هستن تمام تلاشو واسه کمک میکنن (البته تعداد دوستهای محدود هم دارما) به تبع بعد از ازدواج برای همسرم هم از جون و دل مایه گذاشتم تمام حقوقم رو میدادم بهش البته اینم بگم اون هم از خرج کردن برای من چیزی کم نمیگذاشت و تا یه زمانی هم اصلا پول های همسرم هم تو حساب من بود . هرروز سر کارم تا 5عصر بعد اون هم کلاسی نمیرفتم که نکنه همسرم تنها بمونه بارها دلم میخواست برم خونه مامانم اما نرفتم که تنها نمونه خلاصه همه کس رو از جمله خودم رو به همسرم ترجیح میدادم تا اینکه مسایلی پیش اومد که من فهمیدم نه همسرم منو ترجیح نمیده نه به خودش و نه خونوادش ... خلاصه نمیخام از بی مهری های اقایون بگم که همین الان اگه بقیه تاپیکهارو نگاه کنید میبینید میخام از راه چاره حرف بزنم دوستان ... میخام مستقل بشم ... ازاد بشم ... کیا میخان این تصمیمو بگیرن؟یا قبل از من گرفتن؟
من آدم وابسته ای هستم .
اما نسبت به شوهرم سعی میکنم مستقل عمل کنم
مثلا کلاس میرم
برای خودم وقت میذارمکارهای مورد علاقه امو هم میکنم. حتی اگه گاهی مجبور باشم تنهاش بذارم

واسه خودم هم پس اندازی دارم که شوهرم ازش اطلاع نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهناز من انقدر ادم پر احساسی هستم که حتی تصمیم هم بگیرم که وقتم برای خودم باشه از وقت اون نمیگذرم اما با این فداکاریهای بیش از حدم کار رو بدتر کردم مثلا بسیاااری از اوقات از سر کار رفتم خونه مامانش با خستگی بسیار نه اعصاب اونارو داشتم نه خودم حال داشتم بعد که برگشتیم اعصاب همسرم هم خورد کردم درصورتیکه اگر شخصیتم رو مستقل کرده بودم میگفتم عزیزم من نمیام هم حالم بهتر بود هم به همسرم غر نمیزدم که الان منو به عنوان یک زن بسیار غرغرو بشناسه
سلام بهار جون به نظر من هم یکی از مهمترین چیزها داشتن یه مقدار پولیه که شوهرمون خبر نداشته باشن این خیلی مهمه من تا قبلها اصلا اعتقادی نداشتم اما حالا خیلی به نظرم مهمه ... مهناز تو داری ؟؟
من اصلا دوست ندارم که بدون اینکه بفهمه واسه خودم پول جمع کنم حتی اگه اون پولو واسه خودش خرج کنم. ولی یه جاهایی واقعا خنده داره. مثلا موقعی که میخوام واسش کادو بخرم از خودش پول میگیرم!!!!!!!!!! واسم مهم نیستا ولی اکثرن که میشنون میگن مگه تو خودت پول نداری؟ خوب اینم یه جور وابستگیه...میدونم. ولی واقعا دست خودم نیست. پول اصلا واسم مهم نیست. شاید اگه تو دستم باشه خیلی راحت خرجش کنم. به خاطر همینم کارتمم دادم دست خودش. هر وقت پول میخوام ازش میگیرم...ولی خدائیش از بس تو این سایت از این جور مسائل گفتن منم تو این فکر رفتم که نکنه من اشتباه میکنم
شهره جون منم همش باخودم میگفتم این خانوم ها چی میگن ؟ پول داشته باشم بدون اینکه شوهرم بدونه؟؟ چه مسخره؟؟

اما الان فهمیدم این به آدم و زندگیش کمک میکنه. به بهترشدن زندگی دونفر و اعتماد به نفس زن

منم مثل تو مهناز جون
اما بچه ها به نظر من اگه این حس وابستگی به شوشو در حدی باشه که باعث صمیمیت زندگیشون باشه بدنیست وتازه مفید هم هست

به صد درجه !همسر نازنینم دیوووووووونه تم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
مهناز جون تا 1ماه پیش من عین شما بودم برا کادو تولدش از خودش پول میگرفتم تازه تا 3 ماه پیش پولای شوهرم اصلا تو حساب من بود ... من هم بدم میومد جدا از اون پول داشته باشم یه حس پنهان کاری انگار اما بدون اشتباهه... شاغلی؟؟ چه شاغل چه غیر شاغل من منظورم پول زیاد نیست یا اینکه ازشون به زور پول بگیریم بریم مثل موش رو هم بذاریم اما باید مقداری پول بدون اینکه بدونه داشته باشی گوش کن دختر
بهار ون از اینکه یه روز همسرت بفهمه یه پس انداز مخفی داری نمیترسی ناراحت بشه؟؟؟؟؟؟فکر نمیکنی اگه یه روز هم شما متقابلا اینکار رو شوهرت بکنه شاید ناراحت بشی

به صد درجه !همسر نازنینم دیوووووووونه تم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،