2777
2789
عنوان

زن مستقل

| مشاهده متن کامل بحث + 9045 بازدید | 374 پست
لایک شی شی اما بچه ها من تا وقتی مطمئن نشدم که شوشو ارزشش رو داره بهش وابسته نشدم هرچند مخالف وابستگی م اما من شوششو از خودم بیشتر به من وابسته س یعنی یه جورایی از اول خودم این جور چیزی رو میخواستم وبهش هم رسیدم

به صد درجه !همسر نازنینم دیوووووووونه تم

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شهره جان من شاغلم. رشته ام برنامه ریزی شهریه و تو مهندسان مشاور کار میکنم. وضع شرکتمون خیلی خوب نیست. حقوقشو خیلی دیر به دیر میدن. الان چند وقتی هست که سه چهار ماه یکبار میدن. به خاطر همینم رو حقوقم اصلا حساب نمیکنم. البته خدارو شکر وضع مالیمون هم بد نیست. و به حقوق من نیازی نیست. همش جمع میشه.
بچه هامن کلا دربرابر هر 50 قدمی که شوشو برام بر میداره براش 5قدم برمیدارم نه بیشستر ونه کمتر

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،
بچه ها شما همسراتون همینجوری بهتون پول میدن؟ یعنی به جای کادو؟ من همسرم تا وقتی نخوام یا نگم بهم پول نمیده. واسه کادو هم بیشتر ترجیح میدم بریم مسافرت. چون هردفعه که خواستم چیزی بخرم بهش گفتم دیگه اگه یه چند وقتی هم چیزی نگم خودشم نمیگه پول بهت بدم...باید نگران باشم؟
مهناز جون من تو زندگیت نیستم نمیدونم اما من توقع دارم همسرم خودش پولو بذاره تو کیفم حتی بهش گفتم 1 ماه هست که میگی پول داری؟ پول نمیخوای؟ برو از کیفم بردار درصورتی که قبلا نپرسیده پول میذاشتی تو کیفم ... باید به مردها بی پرده گفت یه سری چیزهارو... البته بگما من با اون زنهایی هم که میگن کار میکنم حقئقم برا خودمو خرج خونه نمیکنم قبول ندارم زندگی مشترکه زن هم اگر کار میکنه برای زندگی مشترکشه که کار میکنه
من خوشم نمیاد هربار مستقیم بهش بگم پول بده
واسه همین گاهی فقط با کارت و با پول کم توی کیفم رفتم بیرون و وقتی شوهرم فهمید که هربار بهش نمیگم خودش واسم پول میذاره.

از این پستم متنفرم
از همین چیزاش بدم میومد که سعی کردم واسه خودم پس انداز کنم
بچه ها یه چیز میگم شاید بگید خیلی مارمولکم......من فوق لیسانس روانشناسی م اما با کار بیرون مخالفم نمیدونم چرا اما دوست دارم از مدرکم تو محیط خونه م استفاده کنم وبرای زندگیم اما بااین حال بخاطر اینکه به شوشو ثابت کنم که زیاد از لحاظ مالی بهش تکیه نمیکنم هر از گاهی دنبال کار میگردم واز قضا چون واقعا نمیخوام برم سرکار (جلوی شوشو میگم دوست دارم برم اما میترسم نتونم به تو خوب برسم )....باورتون نمیشه سریع کارهای عالی برام پیدامیشه ومنتش رو سر شوشو میذارم که بخاطر تو دارم از موقعیت خوبم میزنم اونم میگه اونجا مثلا میخواد ماهی چقدر بده من به تو میدم تو بشین تو خونه

تو آمدی و رسیدم ،

منهای صفر* بود...

سهم من از عشق،