2777
2789
عنوان

خیلی زندگی به من بد کرده

107 بازدید | 12 پست

خیلی ناامید شدم از زندگی 

تا همین چند ماه پیش حس میکردم خوشبخت ترینم

الان حالم از همه چی بهم میخوره 

زندگی برام جهنم شده 

برای دل مامان بابام ک شده نمیتونم دعا کنم بمیرم ولی خیلی خستم از زندگی 

منم خیلی خستم بیشتراز اونیکه فکرشو کنی😭😭😭😭😭😭😭😭

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگیم به صورت معکوس شده انگار .دارن مجبورم میکنن به جدایی از آدمی ک پنج ساله دوسش دارم . این چ زندگ ...

🥲🥲🥲🥲🥲

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
😭😭😭کاش راه فراری بود از این اوضاع

راه فراری نیست مثل فیلم ترسناکا افتادیم توی گودال تاریک هی دست و پا میزنیم اخرشم مرگه😭😭😭😭😭

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

راه فراری نیست مثل فیلم ترسناکا افتادیم توی گودال تاریک هی دست و پا میزنیم اخرشم مرگه😭😭😭😭😭

منک فقط دارم به خاطر دل مامان بابام این زندگی رو تحمل میکنم . 

وگرنه لحظه ای دلم نمیخواد زندگی کنم .

کاش زندگی دکمه توقف داشت😭🥲

منو چی میگی چندین ساله با اصرار و دعوا و جنگگگ خانواده هارو راضی کردیم نامزد هم کردیم ولی هنوز ک هنوزه بعد از چند سال باهم قهرن و هیچکی نمیزاره ما ازدواج کنیم منم دیگا اتقد خستم از زندگی ک دلم میخواد بمیرم