2777
2789
عنوان

بی بی چک🥺

76 بازدید | 8 پست

اولی واسه اولین بارداریمه ۶سال پیش بالایی 

دومین بی بی چک پایینی هست که واسه دیشبه که دوشنبه دفع شده و دیشب بی بی زدم ولی همون رنگیه😐بتام اومده پایین تو سونو هم چیزی نداشتم اصلا ولی واسه چی مثبته؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بارداری پوچ بهش میگن عزیزمواسه همین مثبت نشون میده

🥲💔دکتر گفته تا نیاد پایین بتا یا هورمونت هیچ کاری نمیتونی بکنی!یعنی چی آخه؟خونریزی دارم هنوزم😢

هورمون های بارداری که سریع صفر نمیشن 

یه چند وقت طول میکشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

سه شنبه۲۴۰ بود نباید تاجمعه بیاد پایین یه کم آخه؟!بی بی چکم یه خورده کمرنگتر شده خیلی کم!

شاید مثل اولش که اول توی خون میاد بعد توی ادرار بعد از دفع هم آخرش از ادرار تموم میشه . شایدم چون توی بارداری HCG ترشح میشه به معنی بارداری ، تا پریود نشی اون هورمون بمونه توی بدنت . نمی دونم دقیق

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁