2777
2789
عنوان

کاهش وزن

172 بازدید | 16 پست

کاهش وزن ۲ کیلو تو ۲۰ روز چطوره  البته تو خونه به نظرتون میتونم به ادامه ورزش تو خونه امیدوار باشم

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوبه یکی میگفت ۱۲ کیلو کم کرده بود.توخونه ورزش های استقامتی کرده بود.منم دو هفته است دارم انجام میدم بدنم جمو جور شده یکم لاغر شدم.میخام ادامه بدم.البته کنارش باید یه رژیم هر چند سبک بگیری شیرینی نخوری.غذاتو کم کنی حتما نتیجه میگیری

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
خوبه یکی میگفت ۱۲ کیلو کم کرده بود.توخونه ورزش های استقامتی کرده بود.منم دو هفته است دارم انجام میدم ...

۱۲ کیلووماشاءالله ، من میخوام برسم به ۶۲ به نظرم خیلی خوبه ۶۸ بودم شدم ۶۶ ، فقط به خاطر شکم و پهلو ورزش میکنم ، چون لعنتی صورتم خیلی لاغر شده

بچه شیر میدی نباید به خودت فشار بیاری ۲کیلو توی ۲۰ روز خیلیه

اع یعنی زیاده ، من فک میکردم کمه😑

سرخود رژیم‌نگیر برو پیش متخصص تغذیه

عاشق امضات شدم عزیزم ، انشاءالله موفق باشی ، نه رژیم خاصی نگرفتم فقط شکر رو حذف کردم و شیرینی جات کمتر میخورم 

۱۲ کیلووماشاءالله ، من میخوام برسم به ۶۲ به نظرم خیلی خوبه ۶۸ بودم شدم ۶۶ ، فقط به خاطر شکم و پهلو و ...

من الان ۷۲ ام سینه وشکم بزرگ دارم فقط.خیلی اذیت میشم لباس اندازه نمیتونم بخرم.ولی صورت ریزه و لاغر دارم فکر میکنم با ورزش های استقامتی میتونم نتیجه بگیرم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
من الان ۷۲ ام سینه وشکم بزرگ دارم فقط.خیلی اذیت میشم لباس اندازه نمیتونم بخرم.ولی صورت ریزه و لاغر د ...

حتما عزیزم میتونی ، همه می تونیم😘

2790
2778
2791
2779
2792