راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تا ش حساب ندیم چطور سود و پورسانت فروش برام بریزن؟؟؟
🙋🏻♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو 🛍️ فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
به فروشم بستگی داره هر چه فروشم بیشتر درآمد و پورسانتم هم بیشتره
و به حسابم واریز میشه
🙋🏻♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو 🛍️ فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
کار آنلاین بود می مارکت نخیر فروشم کم بود کلا حقوقم ثابت نبود منم ول کردم الانم دارم دنبال کار میگرد ...
اره کار آنلاین به فعالیت بستگی داره
مثلا کار من با پلتفرم ها بایستی آنلاین باشم ....تا درآمدم بره بالا
کار حضوری حقوق ثابته
در کل پول بیزحمت بدست نمیاد