2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر کار تحت نظر وزارت صنعت معدن تجارت باشه

کاملا قانونیه 

خودمم دارم کار میکنم 

تا ش حساب ندیم چطور سود و پورسانت فروش برام بریزن؟؟؟

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
چ کاری عزیزم ؟ الان درآمد دارید ازش ؟

کار آنلاین بود می مارکت 

نخیر فروشم کم بود کلا حقوقم ثابت نبود منم ول کردم الانم دارم دنبال کار میگردم . پارسال فقط تونستم ۲۰۰ بفروشم تو یک هفته 

هر کی شهید نشه بازنده اس
اگر کار تحت نظر وزارت صنعت معدن تجارت باشهکاملا قانونیه خودمم دارم کار میکنم تا ش حساب ندیم چطور سود ...

الان  خودتون اعتماد کردید ؟‌

چقدر درآمد دارید ازش؟ 

الان خودتون اعتماد کردید ؟‌چقدر درآمد دارید ازش؟

به فروشم بستگی داره هر چه فروشم بیشتر درآمد و پورسانتم هم بیشتره

و به حسابم واریز میشه

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
کار آنلاین بود می مارکت نخیر فروشم کم بود کلا حقوقم ثابت نبود منم ول کردم الانم دارم دنبال کار میگرد ...

اره کار آنلاین به فعالیت بستگی داره

مثلا کار من با پلتفرم ها بایستی آنلاین باشم ....تا درآمدم بره بالا

کار حضوری حقوق ثابته

در کل پول بیزحمت بدست نمیاد

بیشترین درآمدی ازش داشتید چقدر بوده ؟

+۱۰میلیون چون آنلاینم

اگر حضوری فعالیت کنم بیشتر میشه

بدلیل محدودیت خانواده برام مقدور نیست

من راضی ام