2821
2789
عنوان

برگشت اکسم

117 بازدید | 6 پست

بچه ها چهارماهه با کسی که دوستش داشتم کات کردیم من تازه حالم خوب شده بود و فراموش که نه ولی با نبودش کنار اومده بودم، دلیل جداییمون خانوادم مخالف بودن

ولی دیشب دوباره پیام داد حالمو پرسید گفت دلتنگه و گفت هروقت خواستی پیام بده به عنوان دوست همیشه پیشتم

من برگشتم سرخونه اول حالم خیلی بده، نمیدونم بهش پیام بدم یا فراموشش کنم :(

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی چی به عنوان دوست کنارتم .کامل کنارش بزار و حال خودتو خراب نکن.تمام.

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم                    پاینده ایران✌🏻

صدبار بنویس عشق نمیشه به عنوان دوست کنارت بمونه نمیشههههههههههه حسی ک یه جور دیگ بوده الان ی چیز دیگ باشه بلاکش کن تا آرامش داشته باشی 

واسلام

🐣لاجیمولالا...JM...1995🐥💜🫰🏻

نه برنگشتی سر خونه اول تو الان خیلی جلوتری فقط یه حسی مثل همون حسای قبلت گرفتی،فقط بلاکش کن حتی جوابشم نده شماره و عکس و ...رو همممرو پاک کن اصلا نزار ردی ازش بمونه

توی یجایی نوشته بود اگر مردی برمیگرده اصلا دلیل براین نیستش که دوستتون داره ،بلکه مردا از فراموش شدن میترسن

البته خب یکسری استثناها هست ولی ایشون که گفته دوست باشیم تنها دلیل کارش همینه

در جایی که کلمات شکست می خورند گل ها قدرت بیان هزاران احساس را دارند

نه برنگشتی سر خونه اول تو الان خیلی جلوتری فقط یه حسی مثل همون حسای قبلت گرفتی،فقط بلاکش کن حتی جواب ...

حتی اگر گفته بود دوباره برگردید به رابطه ام نباید به راحتی برمیگشتی ،ادم چیزیو که بالا میاره دوباره نمیخوره👍🏻

در جایی که کلمات شکست می خورند گل ها قدرت بیان هزاران احساس را دارند

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز