2777
2789
عنوان

بیشعوری

72 بازدید | 4 پست

امروز بیرون بودم بعد ما ماشینمون پارک کرده بودیم یک ماشینی پشت ما پارک کرده بود بچه نوزاد داشتن دوتا ماشین جلو ما دوبل پارک کرده بودن 😐 بعد هرچقدر دنبالشون گشتیم صدا زدیم یارو حتی محلمون نزاشت آخرش زنگ زدم صد ده که بهشون خبر بده بعد مرده اومده هر چی دهنش در اومده بار ما کرده کلی حرف زده 😐 بعد میگن چرا ما پیشرفتی نداریم چون ماشینشون یکم مدل بالا بود به خودش اجازه داد که اینجوری بگه 😐

بعد طلبکار بودن که چرا به ما گفتید بیشعور بعد گفت از این به بعد جوری پارک میکنم که نتونید از پارک بیاین بیرون کلی فوش داد 😐پسر ها جون بودن در حد بیست دو سه سال بعد ماشین ما قیمتش کم نبود 😐 ولی هرکس پولداره دلیل بر باشعوریش نیست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماشینش از ماشین شما بهتر بودهولی شعورش کمتر

🦦 یک جورایی ماشین هامون هم قیمت بود ولی اگه ماشین ما پراید بود اون حق نداشت وقت مارو ضایع کنه ماشین پشت سری هم بچه نوزاد داشتن آورده بودن واکسن بزنن بچه هی بی قراری میکرد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز