2821
2789
عنوان

مادر بد ذات

662 بازدید | 7 پست

داداشم همیشه زنش شهرستانه یعنی همیشه خدشو بچش خونه ما پلاسن خب منم راحت نیستم زیاد جلو داداشم بچش هم خیلی بده کلا روح روانم هم ریخته دیشب بازم زنش داشت می رفت شهرستان اومدن اینجا در صورتی ک اصن داداشم وقتی ی بحثی میشه ب مامانم چقدر بی احترامی می کنه و میگه تو نباشی ما نمی میریم هیچی دیگه اومدن اینجا تا ی هفته بمونن منم ب مامانم گفتم چرا باید بیان وقتی کاری تو دارن تو رو می شناسن تو پا دردی چجوری بچه نگه داری تازه عروسمون اصن ب مامانم نگفته من دارم میرم منم گفتم مامان تو کاری می کنی آشپزی می کنی بچه نگه میداری کسی نیست چشم و رو داشته باشه مامانم بهش برخورد شروع کرد نفرین کردن منو نامزدم 

گفت تو دلت از اون پره الهی بمیرین دوتاتون تو جند....ه هستی تو میری می....دی وای ی حرفهای زشتی بهم زد نفرینم کرد اینقدر دلم سوخت نامزدم الان شرایط عقد کردن نداره نشون هستیم فعلا تا وضع مالیش اوکی بشه 

بنظر شما چیکار باید کرد با اینجور مادری 

بعضی هاحیف مادرم روشون بزاری من ک هیچ وقت حالش نمیکنم باعث تمام سختیام اونه ازخدامیخام شب اول قبرش م ...

🙂 اینجوری دلم نمیخاد ولی مادری ک بخاطر پسری ک براش هیچ ارزشی قائل نیست اینجوری کنه ظلمه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما احترام مادر تو حفظ کن نفرین های مادرت به خودش برمیگرده چو‌ن به حق نیست.حتی اگه بگه عاقت کردم عاق نشدی .

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

شما احترام مادر تو حفظ کن نفرین های مادرت به خودش برمیگرده چو‌ن به حق نیست.حتی اگه بگه عاقت کردم عاق ...

بخدا خستم کرده دیگه با نفریناش و حرفهای زشتش خدا لعنتم کنه ک منو ب دنیا آوردن 

بخدا خستم کرده دیگه با نفریناش و حرفهای زشتش خدا لعنتم کنه ک منو ب دنیا آوردن

تو که داری نامزد می‌کنی در شرف عقدی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کمی تحمل کن راحت میشی.فقط هواست باشه تو کوتاهی نکنی در حق مادرت.بذاز تو طلبکار باشی.ذلسوز که نکن واسش که جانبداری کنه

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........