2777
2789
عنوان

خسته شدم خدایا😔

251 بازدید | 44 پست

چرا باید حق من این باشه خدایا؟..روزی ۶بار قرص میخورم انواع مختلف قرصای اعصاب ارامبخش خواب اور ضداضطراب تا یکم آروم باشم،کمتر فکر و خیال کنم،کمتر غصه بخورم..دیگه جون ندارم خسته شدم😭😭

اونوقت یکسری ها همیشه تو مهمونی و سفر و خوشگذرونی و خریدن..منم دلم خوشه قرصمو بخورم تا یکم شاد باشم شب راحت بخوابم.

واقعا حق من از زندگی اینه؟

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 

کاش بری باشگاه سر کار وقتتو بزور با حتی چیزایی ک حالتو خوب نمیکنه پر کنی تا قرص نخوری

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط باشگاه رفتن نداری ؟؟ خیلی میتونه کمکت کنه هفته ای یکی دو بار استخر دو سه بار باشگاه در هفته خو ...

نه بابا .تو جای کوچیکی زندگی میکنم.اصلا از این چیزا نیست

آبجی میشه بگی ازچه قرصای مصرف می‌کنی یه ضداضطراب بگویم ک شادم کنه ازاین روزادورم کنه اگه میشه منم ریزش موشدیددارم استرس دلهره گاهی انقدبهم فشارمیادفقط میخام ب کسی پناه ببرم 

نه بابا .تو جای کوچیکی زندگی میکنم.اصلا از این چیزا نیست

باشگاه‌ معمولا همه شهر دارن 

اگر خانوادت اجازه میدن مسنقل شی کار کنی خیلی خوبه یا بری شهر دیگه درس بخونی یا تهران کار کنی تو خوابگاه باشی 

اگر نه 

فقط برات دعا میکنم یه بخت خیلی خوب گیرت بیاد تمام غصه هات فراموش بشن 

منم مثل تو شرایط سختی دارم درکت میکنم 

باشگاه‌ معمولا همه شهر دارن اگر خانوادت اجازه میدن مسنقل شی کار کنی خیلی خوبه یا بری شهر دیگه درس بخ ...

دانشگاهم تموم شده چند سالی..اون سالها که دانشگاه میرفتم شهر دیگه خیلی حال روحیم خوب بود خوشحال بودم..اما از وقتی برگشتم خونمون اینجا که شغلی نیست خونوادمم سخت گیرن اجازه نمیدن هر جایی برم هر کاری بکنم..فقط برام دعا کن خدا یه دری برام باز کنه که حالم خوب شه

آبجی میشه بگی ازچه قرصای مصرف می‌کنی یه ضداضطراب بگویم ک شادم کنه ازاین روزادورم کنه اگه میشه منم ری ...

عزیزم قرصای منو دکتر داده.نباید سرخود بخوری اعتیاد اوره.

کاش بری باشگاه سر کار وقتتو بزور با حتی چیزایی ک حالتو خوب نمیکنه پر کنی تا قرص نخوری

اصلا نمیشه نخورد من کارم به خودکشی میکشه

نمیتونم به مار و زندگیم برم با قرص زنده ام و سرپام

بعد 2مورد داریم فقط درحال عشق و حالن

جلوی چشمامون میبینیم

فکرو خیال چیو میکنین؟ حل بشو نیست یا خودتون خیلی نگرانید؟

فکر و خیال ایندم.جوونیم که تباه شد هیچکاری نکردم.مشکلات زندگی

دانشگاهم تموم شده چند سالی..اون سالها که دانشگاه میرفتم شهر دیگه خیلی حال روحیم خوب بود خوشحال بودم. ...

عزیزممم🥲 بخدا منم مثل تو 

حالم خیلی بده ۲۶ سالمه 

انشالله یه آدم خیلی خوب سرراهم قرار بگیره 

من خواهر دوستم مثل شما بود سنش بالا بود  کنکور ارشد داد تهران درومد ۲۹ سالگی رفت همزمان با درس کار می‌کرد 

یه جایی مشغول شد کم کم تو کارش ترفیع گرفت هرچقدر خانواده میگفتن بیا شهرستان نیومد 

بعدش یه پسر خیلی خوب سرراهش قرار گرفت نامزد کرد 

اصلا نمیشه نخورد من کارم به خودکشی میکشهنمیتونم به مار و زندگیم برم با قرص زنده ام و سرپامبعد 2مورد ...

اره واقعا .من یکساله حالم بده خیلی تلاش کردم تا قرص نخورم.ولی نشد که نشد مجبور شدم برم دکتر