2777
2789
عنوان

دختر آخر

74 بازدید | 6 پست

مامان بابام جلوی بقیه باهام بدرفتاری می‌کنند کسی در حقم بدی کنه یا حرفی بزنه حمایتم نمیکنن درگیر مشکلات خواهر برادرمن که ازدواج کردند دیشب شوهر خواهرم وخواهرم اومدن خونه به مشکل خورده بودند من رفتم طبقه بالا بعدش آخر شب بابام اومد بالا دلش پر بود الکی سر من خالی کرد .خسته شدم هروقت به مشکلی میخورم هیچکس نیس ازش کمک بخوام چرا اخه سر پیری بچه دارمیشین مریضی هاتون بی حوصلگی هاتون همه وهمه رو بچه ی آخر باید به دوش بکشه ..واقعا نمیدونم چی کار کنم دارم فک میکنم اگه ازدواج کنم وبه مشکل بخورم هیچ کس حوصله ی حل مشکلات منو نداره 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ابجی منم بچه اخرع ولی اینجوری نیست کسی جرعت نداره از گل نازک تر بهش بگه

شماها پشتشین که کسی جرات نمیکنه ؟ یاااینکه خودش رفتارش جوریه که کسی از گل نازک تر نمیگه ؟