2777
2789

به همه دردی میخوره من غذاسازمو استفاده نمیکنم همش گوشتکوب برقیمو کار میزنه

خورد کردن سبزی و گوجه و...

رنده کردن پیاز و...

چرخ کردن گوشت و مرغ و...

مادر شدن یعنی زندگیت بسوی یه هدف خاص میره،اونوقته که ثانیه ثانیه زندگیتو به وقت مادری تنظیم میکنی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميتوني به جاي رنده كردن ازش استفاده كني و خيلي هم خوبه. من اشتباه كردم و از اون مدلي گرفتم كه ظرف نداره، وقتي مثلا گوجه رو ميذارم تو كاسه و ازش استفاده ميكنم، همه رو ميپاشه به تمام در و ديوار خونه🙈 حتما بايد سر ظرفمو پلاستيك بكشم. ولي اونايي كه خودش محفظه خرد كن داره اين مشكلو نداره

واسه میکس کردن خییلی خوبه. مثلا سوپ عدسی . یا واسه درست کردن فالوده طالبی. هر کسی یجوری ازش استفاده میکنه. واسه من گاسونیکه؛خوبه،راضیم.

🌟عجب صبری خدا دارد،که پرده برنمیدارد🌟

واسه میکس کردن استفاده میکنم تازه تابستون باهاش آب طالبی میگرفتم 😃

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

من گاسونيک دارم . از وقتی برای دخترم غذای کمکی شروع کردم همش استفاده میکنم برای له کردن غذاهاش عالیه

قبلا هم برای عدسی و له کردن جوپوست کنده داخل سوپ ازش استفاده میکردم

آخه وقتی جو پوست کنده رو جدا بپزی و با گوشتکوب له کنی بریزی تو سوپ خیلی عاااالي میشه هم لعاب ميندازه

به همه دردی میخوره من غذاسازمو استفاده نمیکنم همش گوشتکوب برقیمو کار میزنه خورد کردن سبزی و گوجه و. ...

آخه اون مخزنش که خیلی کوچیکه   چه جوری باهاش سبزی خورد میکنید؟   مارک مال شما چیه؟

برای خورد کردن پیاز هم خوبه؟  ریز خورد میکنه؟

آره عالیه البته دست خودته کمتر بزنیش درشتتر ریز میکنه بیشتر بزنی درحدی که پیاز رنده میکنی میشه

مادر شدن یعنی زندگیت بسوی یه هدف خاص میره،اونوقته که ثانیه ثانیه زندگیتو به وقت مادری تنظیم میکنی.

من برای حلیم زیاد استفاده میکنم مخزنش رو ندارم همون قابلمه که ولرم بشه با گوشکوب له میکنم خیلی خوب و راحته قبلا که نداشتم توی مخلوط کن میریختم داغ میشد و افتضاح بود الان خیلی راضیم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد