2777
2789
عنوان

چی بخورمممم🥲🫠

249 بازدید | 31 پست

بچه ها برای تاخیر در پریود چی تضمین میکنین 

حدودا برای یک هفته 

چهار پنج روزم اشکال نداره 

فقط اثر داشته باشه 

خیلی نیاز دارم 🥲

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
فک نمیکنم جز ال دی راه قطعی دیگه ای داشته باشه

مامانم عمرا اجازه نمیده بخورم 

حتی خودشم نمیخوره لااقل کش برم

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مامانم عمرا اجازه نمیده بخورم حتی خودشم نمیخوره لااقل کش برم

مثل مامان منه پس من یه سری دکتر برا کیست داد نداشت بخورم یکی دوتا رو خوردم گفت نههه منم یهو قطع کردم چشمت روز بد نبینه ۱۵ روز افتادم به خونریزی😂ولی با یه بار چیزی نمیشه من خودم چند روز پیش قطعش کردم به خاطر کربلا خوردم حدود دو هفته عقب انداختم بعد از قطع ال دی هم سه روز اینا گذشت پریود شدم بازم پیشنهاد نمیکنم به نظرم کلا عقب نندازی با روند خودش پیش بره خیلی بهتره

روزامون تلخه،بیاین نباتِ همدیگه باشیم...🙃
سیسمونیو بچین 😙😂

سیسمونی کجا بود مجردم😂

مثل مامان منه پس من یه سری دکتر برا کیست داد نداشت بخورم یکی دوتا رو خوردم گفت نههه منم یهو قطع کردم ...

عمل دارم 🥲من پریودام درد ناکه میمیرم 

سیسمونیو بچین 😙😂

یچیزی بگم😂🥲

من یه عروسک از سن ۱۲سالگی خریدم کوچولو 

برای بچم نگه داشتم 

حتی از جعبه ش برنداشتم😂

با اینکه قصد ازدواجم ندارم تا ۲۸یا۳۰سالگی😂😂

عمل دارم 🥲من پریودام درد ناکه میمیرم

عه عمل بینی....دست راستت رو سر من😂کدوم شهری عزیزم پیش کدوم دکتر هزینشم میگی 

پربودت خیلی دردناک باشه شاید خدایی نکرده مشکلی داشته باشی چون من وقتی کیست داشتم پریودام خیلی دردناک بود حتی بعضی وقتا گلاب به روت از درد کلی بالا میاوردم ولی از وقتی خوب شده خیلی خیلی بهترم درد ندارم در حد یکم گرفتگی اونم روز اوله 

یچیزی بگم😂🥲من یه عروسک از سن ۱۲سالگی خریدم کوچولو برای بچم نگه داشتم حتی از جعبه ش برنداشتم😂با ای ...

چشممممم روشششن 🤨🤨🤨🤨دیگه چییی؟ خوشمم باشهههه🤨🤨🤨🤨🤨🤨

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

عه عمل بینی....دست راستت رو سر من😂کدوم شهری عزیزم پیش کدوم دکتر هزینشم میگی پربودت خیلی دردناک باشه ...

حالا یه چیز دیگم‌ که رو من خیلی جواب میداد ورزش بود وقتی ورزش میکردم اون ماه پریودم بدون درد میشد یا حداقل دردش خیلی کمتر میشد

عه عمل بینی....دست راستت رو سر من😂کدوم شهری عزیزم پیش کدوم دکتر هزینشم میگی پربودت خیلی دردناک باشه ...

انشالله قسمت تو 😁♥️

تهران عمل میکنم دکتر محمد رضا بیگدلی 

پریودام وحشتناکه هردفعه بالا میارم گلاب به روت اسهال..

داغون میشم 

انقد عرق سرد میریزم میمیرم 

دکترم رفتم 

سونوگرافی نوشت رفتم 

هیچییییی نبود هیچی

یچیزی بگم😂🥲من یه عروسک از سن ۱۲سالگی خریدم کوچولو برای بچم نگه داشتم حتی از جعبه ش برنداشتم😂با ای ...

وای چقدر مثل منیییی منم بچم یه عروسک داشت تازگیا یدونه دیگم براش خریدم...مامان قربونش بره🥲🥺😂😂😂در حالی که سینگل به گورم و قصد ازدواجم ندارم ولی کلا بچه دوس دارما از الان اینده نگری میکنیم مگه بده🤣