2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ارع چون دیدم چند نفر امتحان کردن و واقعا اثر داشته

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

آره به دعا و جادو خیلی اعتقاد دارم

بوده بین فامیلامون دختره تا سی و پنج و سی ک شش ازدواج نکرده رفتن پیش سید درجا همون سال ازدواج کرد ..😮‍💨

چیزی ندارم بگممم

یعنی دیدین برای یکی دعا گرفتن ؟یا براشون دعا گرفته بودن؟

ارع بخدا دیدم اثر داشته 

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

آقا نمیدونم تو سر ی نفر ممکنه چی بگذره که بخواد زندگی بقیه رو اینطور نابود کنه

خیلی ولی زندگی خودشون الان خراب شده هیچی ندارن هیچی اولش خوب بود ولی الان چند سال گذشته اصلا از اینجا رفتن چون پول نداشتن

واقعا وحشتناکه ..😲

ارع برای داداشش رفته بود دعا گرفته بود با مادر زنش چون همیشه اینو مسخره میکردن مرد بوده طرف ولی سرکار سرش کلاه گذاشتن الانم رفتن تو یه روستا زندگی میکنن 

ارع برای داداشش رفته بود دعا گرفته بود با مادر زنش چون همیشه اینو مسخره میکردن مرد بوده طرف ولی سرکا ...

چقدر نفرت میتونه خطرناک باشه...

چیزی ندارم بگممم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز