نژادش چیه؟؟ دامپزشکیا که راحت میتونن با گربه کنار بیان تعجب میکنم از حرفت چون همه ی گربه ها وحشت دارن از بیرون و دامپزشکی و اصلاح مو ولی اونا خودشون بلدن چیکار کنن من حتی دیدم موقع اصلاح به اون وحشیایی که گاز میگیرن امپول ارام بخش یا قرصشو میدن... من یه گربه دارم ماده است چهارسالو هفت ماهشه، این حیوون بجز من و همسرم به هیج احدی اجازه نمیده نزدیکش بشیینن یا حتی کلامی نوازشش کنن اگه سرحال باشه سرشون غرش میکنه یعنی خفه شین نوازشم نکنین.. بماند که عصبیه یا زایمان کرده باشه و بچه داشته باشه دیگه کسی نمیتونه بیاد خونمون، مث سگ وحشی میپره رو سروصورتشون و چنگال میگیره حتی
بنده خداییو رگ پاشو چنان گرفته بود پاره کرده بود بیمارستتانی کرد یعنی در این حد بداخلاقه ولی دکتر که میبرم راحت باهاش کنار میان. رو سرش حوله میندازن و کارشونومیکنن. حتی سونوگرافی هم بردمش استرس داشتم الان همه رو زخمی کنه... ولی خداروشکر گذاشت کارشونو بکنن فقط خوذم تمام لحظات کنارش بودم و صورتش
تو دستام بوذ وباهاش حرف میزدم پرستاره موهای شکمشو با تیغ زد وبعدهم که دکترو دانشجوها اومدن دو بار سونوش
کردن و رادیولوژیشم خودم بودم کنارش. تو هم بگو گربم ترسوعه باید باشم کنارش باش صورتشو بگیر رخ به رخت باهاش حرف بزن اونا کاراشو میکنن. اسکرچر بخری راحتی دیگه. اگه گرون درمیاد واست بگو همسزت واسش بسازه با تخته و چوب و موکت رو
ساختشو بزنی گوگل میاره. دیگه راحت میشی واسه غذا و جیششم دیگه بزور پایین میاد ازش انقدرکه گربه ها دوست دارن ـ مث خونه درختیه... همونجا میخوابع بازی میکنه ناخناشو فرو میکنه ـموهاش تو خونت نمیریزه..... تمام گربه دارا باید یکی داشته. باشن جز واجباته... دیگه کاری به مبل و میزو لوازم خونه نداره بالای یخچال و کمد واپن اصلااا