2777
2789
عنوان

هزینه گربه ماهانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1603 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیاریااا نیارییییاااا من اوردم به غلط کردن افتادم وابستم شدم نمیتونم رد کنم مثل چی موندم کل زندگیت م ...

چقد هزینه ماهانه می‌کنی براش و برای چه چیزایی ؟

حدودن می‌خوام بدونم ماهانه جمع هزینه خاک و غذاش چقد میشه

اگ بخوای از غذای خودتون بهش بدی ک نباید بدی😂 غذای ادویه دار انسانی براشون خوب نیس

اگ بخوای مرغ و اینا بپزی بدون ادویه و نمک فلفل ( من خودم مرغو میپختم گوشتاشو جدا میکردم استخون نباید بخورن گیر میکنه تو گلوشون جدی

با یکم سیب زمینی اب پز قاطی میکردم از آب مرغ هم میریختم توش له میکردم میخورد )

اینم یه هزینه ای داره گوشت و مرغ گرونه مگر اینکه استخون و بال و گردن و اینا بگیری 

ولی بخوای غذا خشک بدی غذا خشک خارجی خیلی گرونه

ایرانی بخوای بهش بدی بازم بستگی داره ولی معمولا هر یه کیلو غذا خشک ایرانی میشه بین صد تا صدو پنجا تومن

برا یه گربه ی بالغ ماهانه فکر میکنم 2 کیلو غذا خشک مصرف میشه

بستگی ب وعده هایی ک بهش میدی داره کم باشه یا زیاد

ظرف غذا هم بخوای بخری قیمتی نداره میتونی ام نخری تو هر ظرفی بدی

خاک گربه هم که نهایت ماهی دو بار بخوای بخری براش ک اونم روی هم رفته دوتاش صد صدو پنجا تومنی میشه 

اینا خرجای ماهانه س

واکسن و اینا اجباری نیس

یه قرص ضد انگل باید بدی بهش ک اصن قیمتی نداره

ظرف خاک و اینا هم ک دیگ بستگی ب بودجه ت داره یه ظرف خاک چن‌ میلیونی بگیری یا بزاریش تو یه تشت پلاستیکی معمولی اون در هر صورت کارشو میکنه😂

اینا چیزای ضروری ان خیلی چیزای دیگ ام هس ک الزامی نیس خریدشون 

جای خواب مسواک انگشتی لباس و نمیدونم قلاده و فلان و ناخن گیر شونه ی مو اسباب بازی تشویقی و ..

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 
چقد هزینه ماهانه می‌کنی براش و برای چه چیزایی ؟

غذا خشک و خاک هزینه دامپزشکی واکسن عقیم کردن و ... 

نیار اوردی یاد حرفم میفتی 

وابسته میشی و خسته بعد وابستگی نمیذاره ول کنی 

یجوری زندگیت مو میشه که کیسه جاروت هفته یبار باید خالی کنی

اگ بخوای از غذای خودتون بهش بدی ک نباید بدی😂 غذای ادویه دار انسانی براشون خوب نیساگ بخوای مرغ و این ...

میشه برندای خاک و غذایی که استفاده میکنی و بهم بگی ؟

DSH پنج ماهشه توی وضعیت بدی پیدا شده بود دستش شکسته شده بود و عفونت چشم داشت و بیرون روی ۱ ماه دامپز ...

خب خیلی عالیه که ....اولا خدا بهت خیر این دنیا و آخرتو میده حتما خیلی صواب کردی .مرسی که بیتوجه از کنارش رد نشدی😍😍خداروشکر هنوز ادم های مهربون نسلشون منقرض نشده ❤❤جواب اینکارتو هزار برابر پس میگیری ...فقط ببین و تماشا کن و لذت ببر فقط امیدوارم وسط راه پشیمون نشی ....

واسه غذا عزیزم اگه میخوای غذا خشکیش کنی بهیچ وجه مارکهای ایرانی مث فیدار .سلبن و مفید و کلا ایرانی نخر بهیچ وجههههه 

چون گربت یکدونه اس و یک کیلو غذا واسه یک ماهش کافیه جوسرای المانی بخر کیلویی هفتصد تومنه ولی بعد از هپی کت یا همون رویال بهترین غذاعه ...هپی کت چون خیلی گرونه پیشنهاد نمیدم والا بهتر ازون وجود نداره ...مارک رفلکس هست واسه ترکیه اس خیلی خوب بود ولی تا زمانیکه تقلبیش نیومد بازار .کیلویی ۳۸۰ تا ۴۰۰تومنه اگه بتونی اصلیشو پیدا کنی از کلینیک نه پت شاپ .

عقیم سازی هم که الان زوده بزار یکسالش بشه بعد .

واسه خاکش مارک میونا بخر بدون عطر ..قیمتش ۱۲۰تا ۱۵۰تومن ده کیلوییشه فک کنم در ماه ۲بسته استفاده کنی شایدم کمتر ...خاک های ایرانی که ارزونن گولت نزنن هم خمیری میشن با ادرار و هم گردوخاک بلند میشه وقتی حیوون بخواد خاک بپاشه رو دستشوییش و میره تو دستگاه تنفسیش و اذیت میشه ....

از جهتی که گربه ی دی اس اچ نسبت به نژادهای دیگه قوی تره و درصد مریضیش کمتر و در مقابل سرما و گرما قویتر نمیخواد سوسولش کنی که یکوقت اگه خدای نکرده از خونه زد بیرون بتونه شکار کنه یا شکمشو سیر کنه 

میتونی در کنار غذا خشک از غذاهای خودتونم بهش بدین یعنی کاری کنی هرجور غذاییو بخوره اگه بتونی عادتش بدی نور علی نوره ....ماست پروبیوتیک و شیر بدون لاکتوز اگه روش حساسی والا میتونی شیر و ماست کم چرب هم بهش بدی ....هر از گاهی مرغ و گوشت بدون چربی خام بهش بده که بفهمه خام خواری یعنی چی ....اصلا هم اذیتش نمیکنه نترس ...اتفاقا دامپزشکای خارجی نظرشون برعکس دکترای ایرانی که میگن فقط ابپز ...گوشت و مرغ خام تازه است سلامت دندوناشون با خام بیشتره ...من به گربه های نژاد دارم هم خام میدم حتی به سگم ...دندوناشونو بدی سفید برف ....تاحالا هم خداروشکر مریض نشدن 

....مالت حتما بهش بده چون گربه خودشو لیس میزنه موهای بدنشو میخوره خواه ناخواه ...مالتو میدن که موها تو معده هیربال نشن ..یعنی گلوله نشن ....گربه اینارو بالا میاره خیلی اذیت میشه و ممکنه گلوش عفونت کنه .اگه مالت بدی این موها با مدفوع دفع میشن ...حیوون شکم درد نمیشه ....عفونت روده و معده نمیکنه ...واسه ضدعفونی دستگاه گوارش و افزایش اشتهاش زمانیکه میبینی حیوون پکره و اشتها نداره یا اسهال شده پودر دایجسکر بخر قیمتش زیاد نیست الان شاید ۳۰ یا چهل تومنه بخر و روش نوشته طریقه مصرفو که باید تو آبش بریزی ...ناخناشم که باید کوتاه کنی قیچی مخصوص دارن ۱۵۰نهایتشه بخر واسه ناخن گربه ...سر ناخنشو کوتاه کن .از ته نکیری ناخنشو توش رگ داره ....الان عکس قیچیو میفرستم ...یه باکس هم بتونی واسش بخری که عالی میشه جای خوابش مشخص میشه کلا باکسو پناه خودش بدونه که بخوای هرجا ببری توش راحت بمونه یا کسی میاد خونتون اگه میترسه از گربه بزاریش تو باکس هم مهمونت راحت باشه و مهمتر گربت ‌.‌‌...هر سوالی داری بپرس بهت میگم  هرجا هم هرزمان به مشکلی خوردی از طریق همین تاپیگت ازم بپرس راهنماییت میکنم ...یه خانم دیگه هم هستن تاپیک زده بودن واسه گربش باهام درارتباطه و هرکاری داره ازم میپرسه ...

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

پست منو تا اخر بخون ....‌دیگه هیچی توجه نکن ...من سالیان ساله گربه دارم و سرشار از تجربه ..حتی توله هامم خودم بدنیا میارم و بندناف قیچی میکنم

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

غذا خشک مفید

خاک کت مت

مفید غذا خشکاش خوبه ولی گربه ها سلیقه غذاییشون مث هم نیس ممکنه یه گربه ای خوشش بیاد ممکنه نیاد مجبور شی یه چیز دیگ بخری

برا همین خواستی غذا خشک بخری اول بگو‌ اندازه ی دویست گرم اینطوریا بدن بهت امتحان کن ببین میخوره یا ن اگ خورد بعد کیلویی بگیر

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 
الن غذاهاش خیلی گرونه ما برای ۶ ۵ ماهش ۵ تومن میدیم غذا خاک هم حدود ۲۰۰ ۳۰۰ هستش فک کنم بعد اون دیگ ...

چه مارکی میدی؟؟ 

خب خیلی عالیه که ....اولا خدا بهت خیر این دنیا و آخرتو میده حتما خیلی صواب کردی .مرسی که بیتوجه از ک ...

واقعا خیلی ازتون ممنونم

خیلی مهربونید امیدوارم به هرچی که میخوایید برسید و لایق بهترین ها هستین🥹😍💕 

ممنون از راهنمایی کاملتون خیلی کمکم کرد

فردا میخوام ببرمش دامپزشکی برای چکاب مجدد که ببینم کامل مشکلاتش رفع شده یا نه چه سوال هایی ازش بپرسم 

و خیلی از ادم میترسه چیکار کنم که نزدیکم بشه عادت کنه بهم؟

اگه بتونی این غذاییکه میگمو بهش عادت بدی خیلی عالیه و احتیاجی نیست غذاخشکیش کنی... بهترین غذاعه واسه گربه همه ی مواد مغذی و ویتامین توش هست و واسه جلوگیری از، ریزش زیاد مو، یعنی کم شدن ریزش مو( والا درمان و جلوگیری دایمی ریزش مو) وجود نداره عالیه

مرغ  بدون چربی اگه سینه باشه که خیلی بهتر والا جاهای دیگش بدون پوست با هویج و سیب زمینی و کدوسبز باهم ابپز کنی و بعد میکس کنی، بدون نمک. اینو بعنوان وعده ی غذایی بهش

بدی بهترین و سالمترین غذاعه.... ممکنه کدوسبز نخوره یبار امتحان کن کم بریز اگه نخورد فقط هویج و مرغ و سیب زمینی بکوب و  باهم میکس کن  مث مواد الویه.. سیب زمینی اب پز خودش حکم مالت داره و واسه دفع موهاش عالیه.... 

بستنی مخصوص گربه هست تشویقیه.... اگه میخوای چیزیو بهش اموزش بدی و یاد گرفت و انجام داد بستنیو بهش تشویقی بده... به عشق بستنی هرچی اموزش بدی سریع یاد میگیره ـــاین گربه ها خیلی باهوشن