2777
2789
عنوان

اومدم درد ودل

184 بازدید | 14 پست

هرکی دعاش گیراس بیاد بگه خیر نبینه هرکسیو که میره خونه کسی بعد از زیرورو زندگی طرف میفهمه میره به همه میگه میکننت نقل محافل خدا لعنتشون کنه بگید آمین واقفا نیاز دارم به اینکه بگید خدا لعنتشون کنه همینایی که مدنظرم هستن اعصابم خراب کردن با چشمم ببینم خوره افتاده به جونشون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی شده بگولااقل تودلت نریز

خیر نبینه اومد خونم دعوا راه انداخت بهش گفتم از این خونه خبر نبر ببری به حق اینماه عزیز خدا لعنتت کنه هیچی نگفت امروز که سر یه چیزی داشتم با بابام حرف میزدم فهمیدم رفته براشون تعریف کرده بابام هم دنبال حرفه هی گفت گفت اعصابم بهم ریخته دعات گیراس بگو خدا لعنتشون کنه بزار یکم بهتر بشم باور کن افسردگی گرفتم

خدالعنتش کنه توهم دعاکن کسی که ده سال زندگیمونابودکرده خدالعنتش کنه

کیه ؟

اینقدر دلم خونه فکر کن بیان خونه ات بجای اینکه بگن بچه داره کمکش کنم میاد هی ورور دعوا راه میندازه شوهرمم پررو میکنه بعد نیره ازم بد میگه تازه از خودشم میزاره روش خودشون بلد نیستن یه بچه بزرگ کنن از بچه داریم عذا دادن بچمم زر مفت زدن 

کیه ؟اینقدر دلم خونه فکر کن بیان خونه ات بجای اینکه بگن بچه داره کمکش کنم میاد هی ورور دعوا راه میند ...

متاسفم براشون ،همسرم ده ساله روزخوش ندیدم یه دخترشادباکلی ارزوبودم ولی الان ازحرص وجوش زیادتیروییدگرفتم

متاسفم براشون ،همسرم ده ساله روزخوش ندیدم یه دخترشادباکلی ارزوبودم ولی الان ازحرص وجوش زیادتیروییدگر ...

منم هرچی میکشم از شوهرمه این اگه نره از همه چیمون نگه اونا هم پررو نمیشن خانواده خودمو میگم بیان بعد برن خونه پشت سرمون حرف بزنن گوهخوری بچمم بکنن

منم هرچی میکشم از شوهرمه این اگه نره از همه چیمون نگه اونا هم پررو نمیشن خانواده خودمو میگم بیان بعد ...

ببین تواین ده سال یه چیزی فهمیدم من که خونوادم بدنیستن اماهیچی خونوادهههه نمیشهههه ببین چی کشیدم اینومیگما

ببین تواین ده سال یه چیزی فهمیدم من که خونوادم بدنیستن اماهیچی خونوادهههه نمیشهههه ببین چی کشیدم این ...

نه من خیری از خانوادم ندیدم که شوهرم پررو شده وگرنه اوایل جرات نداشت بهم توهین کنه منم داغونم یه زن افسرده کا فکرم کار نمیکنه امروز هم دلم خیلی گرفت فهمیدم شدیم نقل محافل خدا نابودشون کنه ان شاءالله که یکروز خوش برام نزاشتن 

قشنگ شرایطتتودرک میکنم میفهمم چی میگی تاخالابه جدایی فکرکردی؟

آره صددرصد میخام جدا بشم اما خونه ننه بابام هم نمیرم هرچی میکشم از اوناس خدا لعنتشون کنه به حق این ماه صفر اینقدر امشب رو مخم رفتن دارم دیوونه میشم دست تنها بچه داری میکنم شبانه روز شوهر خرمم تا دیروقت بیرونه الکی میگه برای کار میرم حالا زودتر تعطیل میشه 

دعا کن برام به درگاه خدا کمکم کنه ان شاءالله 

آره صددرصد میخام جدا بشم اما خونه ننه بابام هم نمیرم هرچی میکشم از اوناس خدا لعنتشون کنه به حق این م ...

شوهرتوتادیروقت بیرونه برای من هفته به هفته گاهی هردوهفته نیست منم میخوام جداشم امابچه هاموبهم نمیده

شوهرتوتادیروقت بیرونه برای من هفته به هفته گاهی هردوهفته نیست منم میخوام جداشم امابچه هاموبهم نمیده

هفته به هفته کجاس کارش اینطوریه ؟

ببین منم بچه کوچیک دارم دست تنهانه کمک مادری خواهری ۴۰ سالمه دارم بزرگ میکنم مادرم خیلی بی رحمه واگذارش کردم به خدا 

شوهرمم صبح می ه دیروقت میاد الکی کاررو بهونه میکنه منم خواب و خوراک ندارم 

هفته به هفته کجاس کارش اینطوریه ؟ببین منم بچه کوچیک دارم دست تنهانه کمک مادری خواهری ۴۰ سالمه دارم ب ...

به‌من نگفت کارش این مدلیه پدرشم چهل روزچهل روزنیست اینافقط اسکناس وپول براشون مهمه گه خورده اومده زن گرفته وقتی هیچوقت نیست