2777
2789

سه ساعت پیش از طریق اسنپ هتل رزرو کردم 

انگاری هتل ظرفیتش تکمیل شده برام پیامک اومد پولم حداکثر تا نیم ساعت برگشت میخوره 

برگشت نخورد

زنگ زدم گفتن حداکثر تا ربع ساعت دیگه 

نیومد 

دوباره گفتن پول به حساب ما نیومده به ما ربطی نداره زنگ بزنید درگاه پرداختی سامان 

اونم که جواب نمیده 

دو میلیون و چهارصد تومن بود 

مگه اسنپ معتبر نبود😭😭😭

چیکار کنم؟

میشه،بلاخره🌄🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحمل کن انشالله تا صبح برگرده برنگشت فردا زنگ بزن دوباره بهشون. 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

دی جی کالا اینجوری شد خطا بین بانکی باید بانک بری پیگیری کن برمیگرده 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

فردا با درگاه پشتیبانی تماس بگیر

نگران نباش،پیگیر باشی برمیگرده

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

مگه اگه ظرفیت تکمیل شده باشه تو سیستم نمیزنن؟

همچنان از طریق پشتیبانی و هرجایی که میشه پیگیری کنید تا پولتونو برگردونن. نمیخوام نگرانتون کنم ولی تو این دوره زمونه هیچ چیز اونقدری معتبر و نظارت روش نیست که بشه با اطمینان راجبش نظر داد بارها هم راجب اسنپ و برنامه های اینترنتی دیگه تو این زمینه تذکر و هشدار دادن.

پیگیر باش انشالله که پولتون برگرده

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

نوشته بود تراکنش موفق از حسابمم کسر شد الان سه ساعته منتظرم زنگ هم زدم گفتن به ما ربطی نداره

گاهی تا ۷۲ ساعت طول میکشه. نگران نباش

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰