2777
2789
عنوان

جن یخچال

160 بازدید | 19 پست

خسته شدم اینقدر چیزمیز خوردم. غذا میخورم پنج دقیقه بعد بازم گشنم میشه معدم خرخر میکنه از خالی بودن.چیکار کنم؟حامله هم هستم.

هرلحظه که نمیتونم بلندشم چیزی درست کنم. هروعده که برنج بخورم بدار تند تند گشنمه میشه 

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

الان جن کجای داستان بود؟؟؟🫠🫠🫠🫠

اومدم بگم جن یخ زده هم داریم مگه ؟؟🫠🫠🫠🥴🥴🥴

بخاطر بارداریه معده ت ضعف می‌ره همش 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی دیگه از کاربرا هم اونسری داشت واسم تعریف میکرد تو یخچال فامیلشون یه جنی بوده که همیشه طرفو اذیت میکرده، فک کردم اون کاربری😅

فقط 36 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

الان جن کجای داستان بود؟؟؟🫠🫠🫠🫠اومدم بگم جن یخ زده هم داریم مگه ؟؟🫠🫠🫠🥴🥴🥴بخاطر بارداریه معده ...

تازه اینو متوجه شدم تا عنوان اینجوری نزنی نگاه نمیکنن😅 

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

فکر کردم یخچالتون جن داره 😐😂 

باردارید طبیعیه ولی بجای مصرف زیاد برنج سعی کنید چهار مغز میوه سبزیجات غذاهای گریل شده و.... مصرف کنید که هم مفید باشه هم زیاد وزن اضافه نکنید 

یکی دیگه از کاربرا هم اونسری داشت واسم تعریف میکرد تو یخچال فامیلشون یه جنی بوده که همیشه طرفو اذیت ...

ن بابا من نیستم گلم.

تازه اینو متوجه شدم تا عنوان اینجوری نزنی نگاه نمیکنن😅

اره والا

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

فکر کردم یخچالتون جن داره 😐😂 باردارید طبیعیه ولی بجای مصرف زیاد برنج سعی کنید چهار مغز میوه سبزیجا ...

ساعت یازده و نیم شیرموزخرما درست کردم اونو خوردیم،ساعت دوازده دیدم بازم گشنمه آوردم چهارتا موز و سیب و انجیر و گوجه خوردم ،الانم دارم املت درست میکنم .

فک کنم باید فردا مغزیجات بخرم

خب چه کاریه تو یخچال بخواب😆

وای واقعا اینجوری شدم😅شوهرم میگه یا بریم بشینیم تو آشپزخونه بازی کنیم یا بگیر بخواب .چون هی بهش میگفتم گشنمه گشنمه

ساعت یازده و نیم شیرموزخرما درست کردم اونو خوردیم،ساعت دوازده دیدم بازم گشنمه آوردم چهارتا موز و سیب ...

نوش جان 😅😅 کره مغزیجات برای کاهش اشتها خوبن سعی کنید در کنار غذا سبزیجات زیاد مصرف کنید هم مفیده هم برای کاهش اشتها عالیه