2821
2789
عنوان

وام ازدواج

6912 بازدید | 60 پست

چرا تعیین شعبه نمی‌شیم من کدملی همسرم زدم ومال اونم مال خودم من توی سرپرستی 1نفرجلومع مال همسرم16نفر

که درصورتی چندروز پیش17نفر جلوش بود اما از جلو من کم نشد دوماه ثبت نام کردیم میترسم بخشی از وام ازدواج غیرنقدی بشه چیکار کنم😔🥲من پول لازم رهن خونه وعروسی دارم وی خورده وسایلم‌ باید بخرم هعی پس کو میگن وام ازدواج میدن چرا نمیدن 

چ بانکی هستیمنم دوماه و نیمه تعیین شعبه نشدمامروز ک حرف غیر نقدی شد واقعا ریده شد ب اعصابم یعنی عملا ...

ملت دوماه خورده ای بخدا خودکشی میکنم من پول لازم دارم ینی بما رسید وا رسید بخدا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ملت دوماه خورده ای بخدا خودکشی میکنم من پول لازم دارم ینی بما رسید وا رسید بخدا

عزیزم منم پول لازمم شدید ولی حرف خودکشی هم درست نیست

ملت ک میگن خیلی زود میدن چند روزه عجیبه تعیین شعبه نشدی

من چهار نفر تو شهر 500نفر تو استان

البته تو این دوماه 20نفر تو شهر بودن هر ماه 7تایی کم میشه همه امیدم اینه این ماه پیامک بیاد هرچند رفتم بانک تجارت گفت کلا وام ازدواج فعلا بایکوته و از، این حرفا

ولی در کل یهو بودجه میاد صفت صفر میشه ب خودت استرس نده این طرح غیر نقدی هم در حد حرفه 

عزیزم منم پول لازمم شدید ولی حرف خودکشی هم درست نیستملت ک میگن خیلی زود میدن چند روزه عجیبه تعیین شع ...

من ی نفر شهر جلومه ۲۲نفراستان کدوم صفرشه شوهرم۱۶نفر استان ۱۱۷

تا جایی ک شنیدم باهم میشن منم 4تا جلومن همسرم 8تانرفتی از بانکت بپرسی؟

نه نرفتم هفته دیگ صدرصد میرم خداکنع غیرنقدی نشه واقعا برنامه چیدیم برای عروسی رهن خونه ماشینمون عوض کنیم ما وسایلمون داریم🥲جز مبل ویخچال

شهر خودت باید صفر شهخب پس باید همین روزا منتظر پیامکش باشی دیگه انشالله تو همین یکی دو هفته بیاد برا ...

ولی چون کدملی زدم فک کنم باهم باید تعیین شعبه شیک درسته؟شما هم ی بانک ثبت نام کردین؟

نه نرفتم هفته دیگ صدرصد میرم خداکنع غیرنقدی نشه واقعا برنامه چیدیم برای عروسی رهن خونه ماشینمون عوض ...

ما عروسی کردیم برای ی چیز واجب روش حساب کرده بودم ب قدری حالم بد شد امروز این جریان غیر نقدی رو شنیدم ک حد نداره

اشعالا یکی نیس بگه وسایل خونه همه جا قسطی پیدا میشه

چشم دیدن همین چند غاز وام رو هم نداربد

فقط میگردن ببینن کجا ملت ی روزنه امید کوچک دارن همونو با بتن پرش میکنن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792