2777
2789

همه گوشیا الان آلارم دارن 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اگه اولین سالته که پشت کنکور میمونی یه چیزی بهت میگم که. اگه دوست داشتی عمل کن من خوندم یه پشت کنکورم ولی بعد دوسال فهمیدم چقدر اشتباه کردم و چه کارایی کردم که باعث شد نشه چیزی که میخوام 

من همیشه ساعتمو که برای پنج صبح تنظیم میکردم که بیشتر وقتا انقد خاموشش میکردم که آخر هشت صبح بیدار میشدم ولی چطوری با خستگی سر درد و تمرکز پایین اگه یه هفته ام پنج صبح پا میشدم هفته بعدش خواب بودم  که استمرار نداشتن باعث شد نتیجه نگیرم و طوری که خواستم نشه

اگه واقعا بخوای درس بخونی لازم نیست که به خودت سخت بگیری هر مشاور خوبی تو کشور ببینی می‌گه از هفت صبح استارت و بزنی و بین هر پارت یه ربع استراحت چون بدن بدون استراحت اصلا بازدهی نمیده ولی از اونجایی که من آدم فوق العاده کمال گرایی هستم و دائما از خودم بهترین حالتو خواستم عمل نکردم و همین باعث شکستم شد اگه شبا نمی‌کشی درس بخونی از هفت به بعد ساعت ۱۱ حداقل دیگه خواب باش و تو گوشی نیا چون خوابتو میگیره اونوقت پنج صبح بیدار میشی بدون خستگی تا یه هفته ادامه بدی میشه عادت ولی خوب اگه تا ده شب. میتونی بخونی همون هفت پاشو و ذهنتو خسته نکن چون خودم ضربه این کارمو خوردم گفتم بهت بگم که اشتباه منو نکنی

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙