اگه اولین سالته که پشت کنکور میمونی یه چیزی بهت میگم که. اگه دوست داشتی عمل کن من خوندم یه پشت کنکورم ولی بعد دوسال فهمیدم چقدر اشتباه کردم و چه کارایی کردم که باعث شد نشه چیزی که میخوام
من همیشه ساعتمو که برای پنج صبح تنظیم میکردم که بیشتر وقتا انقد خاموشش میکردم که آخر هشت صبح بیدار میشدم ولی چطوری با خستگی سر درد و تمرکز پایین اگه یه هفته ام پنج صبح پا میشدم هفته بعدش خواب بودم که استمرار نداشتن باعث شد نتیجه نگیرم و طوری که خواستم نشه
اگه واقعا بخوای درس بخونی لازم نیست که به خودت سخت بگیری هر مشاور خوبی تو کشور ببینی میگه از هفت صبح استارت و بزنی و بین هر پارت یه ربع استراحت چون بدن بدون استراحت اصلا بازدهی نمیده ولی از اونجایی که من آدم فوق العاده کمال گرایی هستم و دائما از خودم بهترین حالتو خواستم عمل نکردم و همین باعث شکستم شد اگه شبا نمیکشی درس بخونی از هفت به بعد ساعت ۱۱ حداقل دیگه خواب باش و تو گوشی نیا چون خوابتو میگیره اونوقت پنج صبح بیدار میشی بدون خستگی تا یه هفته ادامه بدی میشه عادت ولی خوب اگه تا ده شب. میتونی بخونی همون هفت پاشو و ذهنتو خسته نکن چون خودم ضربه این کارمو خوردم گفتم بهت بگم که اشتباه منو نکنی