2777
2789
عنوان

بی بی چک🥺

143 بازدید | 22 پست

ببینید بی بی چک الان زدم پایینه بتام چرا نمیاد پایین پس!۳شنبه بتام۲۴۰ بودش فردا جمعه است یعنی کی میاد پایین😭دکترم گفته باید بتا بیاد پایین خب😢اولی و دومی واسه وقتیکه ک باردار بودم و بتام۴۰۰ بودش دقیقا ۱۰ روز پیش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا دارم دوهفته هست

خب کامل دفع نشده تا شنبه دفع میشه با خونر یزی نگران نباش

بابت سقطت هم متاسفم من تجربه اش رو دارم اونم دوبار و به بدترین شکل خدا ان شاالله بزودی جاش رو با یه نی نی سالم پر کنه..

خب کامل دفع نشده تا شنبه دفع میشه با خونر یزی نگران نباشبابت سقطت هم متاسفم من تجربه اش رو دارم اونم ...

خداکنه دفع بشه.اینقدر رفتم تیتر بتا دادم حالم داره بد میشه.نمیخوام برم تا بی بی چک خطش محو محو بشه

چقدر واسه دوخط شدن بی بی چک لحظه شماری میکردم😢😭💔فکر نمیکردم به بدترین شکل ممکن بخاطر دوخط شدنش الان ناراحت باشم😭😭😭😭😭همیشه میگفتم دوخط بشه اون لحظه بال درمیارم ولی ۱هفته بیشتر خوشیم طول نکشید

خداکنه دفع بشه.اینقدر رفتم تیتر بتا دادم حالم داره بد میشه.نمیخوام برم تا بی بی چک خطش محو محو بشهچق ...

از عمق وجود درکت میکنم. خدارو هزار مرتبه شکر که کارت خدایی نکرده به بیمارستان و کورتاژ نکشید و با خونریزی ان ساالله دفع میشه..  من که دوبار پشت سر هم کورتاژ شدم و الان دیگه باردار نمیشم..خیلی دلم گرفته

از عمق وجود درکت میکنم. خدارو هزار مرتبه شکر که کارت خدایی نکرده به بیمارستان و کورتاژ نکشید و با خو ...

🥺😭😭😭😭💔نمیدونم خدا حکمتش در چی هست.ناراحت شدم عزیزم خیلی

از عمق وجود درکت میکنم. خدارو هزار مرتبه شکر که کارت خدایی نکرده به بیمارستان و کورتاژ نکشید و با خو ...

به من گفتن خارج رحمی بخاطر لکه بینی و خونریزی.داشتم سکته میکردم.رفتم سونو گفتن اصلا چیزی نیست داخل و خارج از رحم خیالم راحت شد😓از شنبه خونریزیم بیشتر شده.فردا میشه ۷ روز خونریزی و ۷ روز لکه بینی