2777
2789
عنوان

ختم حمد

14 بازدید | 3 پست

بسم الله الرحمن الرحیم

یا الرحم الراحمین

الهم اِنیّ اسئلک بسمک العظیم الاعظم

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

(هرکس شرکت می کنه تعداد اعلام کنه حتی یکی)

خدایا گشایشی عظیم در زندگیمون ایجاد کن

خدایا سلامتی کااامل نصیبمون کن.

خدایا سلول به سلول تنمون رو تمام بدنمون رو و تمام تمام وجودمون رو لبریز از سلامتی شا ابی درستی و قبراقی کن...

خدایا حال خوب ذهن شفاف و سالم آگاهی سودمند از جهان هستی،فراوانی نعمات رو نصیبمون کن.

خدایا ازما دربرابر همه چیز محافظت کن حتی از خودمون ما رو حفاظت کن خدایا بدی و بلا رو ازمون دور کن.

خدایا راه سعادت رو در جوار خودت بهمون عطا کن🌷

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

یا الرحم الراحمین چنان به ما رحم و رحمت کن خدایا که از رحمت غیر کاملا بی نیاز بشیم.

خدایا ما رو بیامرز و ببخش و نجاتمون بده که تو ناجی مومنانی.

خدایا ببخش و نجاتمون بده از شر خودمون حتی.ما رو به راه سعادت و فراوانی نعمت هدایت کن

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

ما عاجز و درمانده ایم و به تو نیازمندیم ما رو بی نیاز کن از غیر از خودت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا الله

آمنی مما فرعت منه الیک

خدایا از آنچه که به تو پناه اوردم مرا ایمن کن.ایمنی تام نصیبم کن ای بهترین حافظ و نگه دارنده.