2777
2789

۷ سال اینجا دانشجو بودم😁 زمان ما اخرین رتبه ای که تو منطقه یک پذیرش کرد ۳۹۰ بود الان فک کنم تا ۷۰۰_۸۰۰هم میگیره قبولیش یه خرده راحتتر شده ولی خروجیش که هنوز استادا همونن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

۷ سال اینجا دانشجو بودم😁 زمان ما اخرین رتبه ای که تو منطقه یک پذیرش کرد ۳۹۰ بود الان فک کنم تا ۷۰۰_ ...

مثلاً اگر بخوام این دانشگاه قبول بشم باید روزانه چند ساعت درس بخونم ؟؟؟

بعد اینکه بازم اگر قبول شدی خیلی لازمه درس بخونی ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلاً اگر بخوام این دانشگاه قبول بشم باید روزانه چند ساعت درس بخونم ؟؟؟بعد اینکه بازم اگر قبول شدی خ ...

نمیدونم والا بستگی به سطح هوش خودت داره متوسط باید روزی ۱۰ ۱۲ ساعت بخونی دیگه، آره خروجی راحتی نداره استادا خیلی سختگیرن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

نمیدونم والا بستگی به سطح هوش خودت داره متوسط باید روزی ۱۰ ۱۲ ساعت بخونی دیگه، آره خروجی راحتی نداره ...

آهان ممنونم...بعد اینکه من شیراز زندگی نمیکنم ولی اگر خودمون شیراز خونه داشته باشیم لازمه خوابگاه بگیرم؟ 

آهان ممنونم...بعد اینکه من شیراز زندگی نمیکنم ولی اگر خودمون شیراز خونه داشته باشیم لازمه خوابگاه بگ ...

دیگه اگه خونه داشته باشین نه خوابگاه لازم نیس

آهان ممنونم🙂یه سوال پرسیدم ازتون تو صفحه چتتون اگر میشه اونم جواب بدین❤️

ندیدم باز بپرسید

در خواستمو میشه اول قبول کنید

بله درخواست بدید