2777
2789
عنوان

ضربه به شکم

230 بازدید | 3 پست

بچه ها دو سال پیش که دختره م ه س ا از دنیا رفت توی اتوبوس بودم از همه دنیا بی‌خبر بودم اونموقع ها چادری بودم من آدمی هستم که با هیچکسی نه حرف میزنم نه کاری به کسی دارم ساعت تقریبا 7 شب بود داشتم از کلاس برمیگشتم خونه توی اتوبوس وایساده بودم یه خانومی با آرنج محکم کوبید توی شکمم جوری که نفسم بالا نمیومد من هنوز درد شکم دارم بعد از دو سال یه وقتایی دقیقا همون قسمت شکمم درد میگیره اونموقع سونوگرافی کردم چیزی نشون نداد بنظرتون چی شده؟ آسیب دیدم؟ خدا نگذره از اون خانم منکه حلالش نمیکنم خدا هم ازش نگذره لعنت به هر کسی که بیخودی کسی رو میزنه ارث باباشو که نخورده بودم از اونموقع به بعد مامان بابام گفتن دیگه چادر سرت نکن آخه این چه کاریه اصلا حجاب یا بی حجابی چرا باید باعث کتک خوردن بشه؟ چرا یه خانم نباید به همنوع خودش رحم کنه؟

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش
بخاطر چادر توروزد؟

نمیدونم ولی اینجوری بنظر میومد چون من کاری با کسی نداشتم وایساده بودم یه گوشه

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید