2777
2789
عنوان

باهاش قهرم

57 بازدید | 3 پست

خیلی دلم گرفته همین الان دارم گریه میکنم 

امشب با دوست پسرم دعوام شد رابطمون قراره جدی بشه 

من پریود شدم واقعا امروز تاحالا حال روحی خوبی ندارم یه بغضی تو گلوم بود نگهش داشته بودم 

حتی با مامانمم دعوا کردم 

اومدم بهش پیام دادم خودشم میدونست حالم خوب نیست 

یه بحث کوچیک پیش اومد زود قاطی کرد من بهش گفتم 

منو بگو اومدم با تو حرف بزنم حالم خوب بشه 

بهم گفت  نمیخوام بیای با من حرف بزنی حالت خوب بشه مگه من دکترم خودم هزار تا بدبختی دارم 

😑🥲اینقد دلم شکسته 

خوب اونکه برای لاس زدن دوست شده به دردتون نمی خ ره

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

شوهر من ۱۰ ساله شوهرمه، بهش میگم بیا یه کم برات درد و دل کنم، غیبت کنم برات، میگه شام چی داری؟😁

میگم میدونی فلانی به فلانی چی گفت اونروز ؟؟؟ میگه گور بابای دوتاشون، شام چیه؟🤦🏻‍♀️

این تازه بهم تعهد داره، ۴۰۰ تا سکه عندالمطالبه امضا کرده، این وضعمونه

از دوست پسر چه انتظاری داری؟

مردا اینروزا کار و بارشون زیاده

حوصله و اعصاب براشون نمونده خواهر

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من ۱۰ ساله شوهرمه، بهش میگم بیا یه کم برات درد و دل کنم، غیبت کنم برات، میگه شام چی داری؟😁میگم ...

هرچیم باشه ازش انتظار نداشتم وقتی میدونه حالم بده یکم درکم نکنه😑