2777
2789
عنوان

شوهرم پول زد برا خواهرش

242 بازدید | 20 پست

تو گوشی شوهرم الان دیدم ۲میلیون  و خورده ای زده به کارت خواهرش قبلانم از این کارا کرده اصلا حس میکنم پول خرجی خواهرشو این میده انگار  شوهر خواهرش تو اداره آب ولی از نظر مالی از خونه باباش ضعیف تر بود انگار بعد همش این خونواده دنبال اینن به خواهرش کمک کنن انگار نداره  والا پرو خیلی حق به جانبه بعد شوهرم برا من کادو تولد نخریده این پولو زده برا خواهرش زیاد نیست ولی حرص داره چیکار کنم به نظرتون به روش بیارم؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوای به روش نیاری؟

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

به تو چه حق ندارد ماله خواهرش یه کار کنه شما زنا چطور پول می دید به خوانودتون خوبه

ارومتر

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

به تو چه حق ندارد ماله خواهرش یه کار کنه شما زنا چطور پول می دید به خوانودتون خوبه

@niniyar_2  

این کاربر همه جا بددهنی میکنه هرجا دیدمش گزارش چندبار زدم رسیدگی نشده

واقعا بددهنی مد شده تو سایت

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

ما با اطلاع میدیم نه اینجوری من زنشم مهم ترم تا اون خواهر  عفریتش که ایشالا نخوره اگه از حق من میده اون