2777
2789
عنوان

زشته به شوهرم اینجوری بگم

294 بازدید | 10 پست

۱۱ ماهه عقدیم. مامانم تمام این ۱۱ ماه رو غر زد گفت چرا شوهرت خونه نمیگیره چرا نمیری خونه خودت. بخدا تمام این ۱۱ ماه واسم جهنم بود. منم بعضی وقتا دیگه کنترل از دست میدادم و بین خودمو شوهرم بحث پیش میومد. ماشین بابام سوار میشم و همه کارای خونه با منه امروز ماشین خراب بود کلا چند هفته هست خرابه و من هر روز تعمیرگاه بودم امروز گفتم بریم لاستیک عوض کنیم خسته شدم بهم طعنه زد گفت برو ماشین با کلاس شوهرت سوار شو. بخدا شوهرم وضع مالی خوبی نداره چیکار کنم نمیتونم همش دعوا کنم باهاش که. بعد به مادرم گفتم این ۱۱ ماه رو واسم زهر مار کردی منم اعصابم خورد میشه سر شوهرم خالی میکنم زندگیم خراب میشه. گفت دیگه اسم نحسشو نمیارم. بخدا مامانم هیچوقت جلوی داداشام در مورد زنشون و خانوادشون اینجوری حرف نزده و همیشه بااحترام برخورد کرده. من دیگه سوار ماشین بابام نمیخام بشم و از طرفی شنبه باید برم آزمایش شوهرم میاد دنبالم. مامانم قبلا میومد بیرون احوالپرسی می‌کرد اما امروز نیومد و شنبه هم میدونم نمیاد چون با من قهره. به نظرتون بگم به شوهرم که با مامانم بحث کردم سر مثلا اینکه همه کارای خواهرمو میگه من انجام بدم بخاطر همین نمیاد بیرون؟ بخدا خجالت میکشم نمیدونم چیکار کنم

نبابا نگو اصلا 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نگو 

اگر همسرت پرسید بگو با تلفن صحبت میکرد 

دیگه هم نه ماشین سوار شو ، نه کار خونه انجام بده 

نه خرید کن واس خونه

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

نه اصلا مسائل داخل خانواده خودت را به همسرت نگو 

بعدا متوجه میشی اشتباه کردی گفتی. چون میگذره  فقط پشیمانی برات میمونه 

اولا که توضیحی نده براش اگرم لازم شد  بگو حمام بود یا یه دلیل دیگه....

نه اصلا نگو یه بار دو بار که نیست همیشه باید مادرت بیرون بیاد ؟؟؟ اصلا مسئله رو کش نده بیخیال

شوهرم عادت نذاره بیاد داخل خونمون هنوزم خجالت میکشه. واسه همین مامانم اکثر وقتا میومد دم در خونه احوالشو می‌پرسید بخصوص حالا که خیلی مریض و سرماخورده. میدونم سریع متوجه میشه یه اتفاقی افتاده که نمیاد

2790
2778
2791
2779
2792