2777
2789
عنوان

حسودی 😬

90 بازدید | 8 پست
سلام وجدانا کیا تا حالا به خونه زندگی آشنا یا فامیل حسودی کردن ؟ من همچین حسی نداشتم تا حالا تازگیا خونه یکی بدجور رفته تو مغزم خونش خیلی باکلاس و شیک هست شوهرش پولدار و خوشتیپ یه دختر و دو پسر داره خیلی بامزن نمی‌دونم چرا همش تو فکرم میاد

من

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من

منم تازگیا اینجوری شدم آخه می‌دونی من خیلی تلاش کردم درس خوندم ولی تهش هیچی به هیچ جا نرسیدم احساس بدی دارم ولی اینارو که میبینم خیلی حسودیم میشه همه چیزای خوب دنیا نصیب این دختر شده شوهرش به چشم برادری به شدت جذاب و خوش پوش هست بچه هاش خیلی بامزن و به شدت پولدارن خیلی خرج میکنن خب آدم حسودی می‌کنه دیگه 🥺

منم تازگیا اینجوری شدم آخه می‌دونی من خیلی تلاش کردم درس خوندم ولی تهش هیچی به هیچ جا نرسیدم احساس ب ...

همه همینن منتها خیلیا دوروعن و نشونش نمیدن

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

حق داری این دیگ واقعا حسودی داری

دختره همیشه خنده به لبش هست همیشه درحال خرید کردن و خرج کردن فقط دارن با پول بازی میکنن بچه هاش هرروز یه لباس نو شوهرش هم خیلی مهربونه

ان شالله خدا براشون بخواد و از چشم حسود به دور باشن ،،،اسی منظورم تو نیستی کلی گفتم

میدونی من نمیگم که اونا نداشته باشن فقط تو دلم میگم کاش منم داشتم کاش منم زندگی خوبی داشتم همین