یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث زجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...چه دوستای خوبی دارید !
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
رزیدنت خودش دیگ پزشک عمومیه،معمولا دستیار پزشک متخصص جدا هس و اکثرا کاراموزن
مطمعنی ؟ بیمارستانا اموزشی من دستیار دکترو دیدم ک رزیدنت بود تو بیمارستان معمولی متخصصن دستیارا ؟
یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث زجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...چه دوستای خوبی دارید !
پرستارم همینه فکر کن شامتو ساعت ۳ نصفه شب بخوری ناهارتو ساعت ۵ عصر ولی مردم فکر میکنن کادردرمان شیک میاد وسط تایم ول میکنه راحت غذاشو میخوره و میخوابه بعدم شیک تر برمیگرده