2777
2789
عنوان

اتاق عمل

148 بازدید | 15 پست

امروز خواستم زودتر  تعطیل کنم  دقیقه نود غذا خواستم

میخواستم مهماندار رو جر بدم

آخه همه میخوان برن  خونه استراحت کنن ،بعد دکتر متخصص  تازه یادش میفته دستیاراش نیاز ب شام دارن

کتاب بخونید. در مورد جامعه شناسی ک موفق باشید

دستیار مگه رزیدنتش نیست ؟ گارد نگیری سواله برام

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث زجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...چه دوستای خوبی دارید !

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دستیار مگه رزیدنتش نیست ؟ گارد نگیری سواله برام

رزیدنت  خودش دیگ پزشک عمومیه،معمولا دستیار پزشک متخصص جدا هس و اکثرا کاراموزن

رزیدنت خودش دیگ پزشک عمومیه،معمولا دستیار پزشک متخصص جدا هس و اکثرا کاراموزن

مطمعنی ؟ بیمارستانا اموزشی من دستیار دکترو دیدم ک رزیدنت بود تو بیمارستان معمولی متخصصن دستیارا ؟

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث زجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...چه دوستای خوبی دارید !

خدا وکیلی یه بار دیگه بخون ببین خودت میفهمی چی نوشتی

مهارت شما تخصصی نیست معمولا ی پرسنل بیمارستان میفهمه چی میگن.

تا حالا زایمان داشتی؟

مطمعنی ؟ بیمارستانا اموزشی من دستیار دکترو دیدم ک رزیدنت بود تو بیمارستان معمولی متخصصن دستیارا ؟

حقوق زیادی نمیگیرن معمولا.رزیدنت عالی بنظرم حداقل ۵سال داره گذرونده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز