2789
عنوان

نفسم نمیاد😭

162 بازدید | 11 پست

خیلی تپش قلب دارم و سنگینم 

سه روز از پریودم گذشته میتونه علائم بارداری باشه؟

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ن بارداری نیس چون خونریزی داریتپش قلب گرفتی نترس گلاب اسپری کنتوصورتت اگرم پرانول داری یکی بخور

خواریزی ندارم که میگم سه روز از موعدم گذشته نشدم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
من نداشتم ۳بار باردار شدم .بزار ۱هفته بگذره نشدی تست بده

الان نزدیک دو هفته میشه اینطورم

آهان فکر کردم ۳روزه پریودی خب ببین عصبی نشدی؟نترسیدی؟

نه اصلا دو هفته هست اینطورم

حالت تهوع هم دارم

آهان فکر کردم ۳روزه پریودی خب ببین عصبی نشدی؟نترسیدی؟

نه اصلا دو هفته هست اینطورم

حالت تهوع هم دارم

خب حتما برو آزمایش .بچه میخوای. یا ن؟

بچه نمیخوام ولی طبیعی جلوگیری کردیم

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز