2777
2789
عنوان

شروع کسبوکار از صفر اونم شریکی

98 بازدید | 2 پست

#رهنمایی

سلام دوستای گلم امروز پیش زن همسایمون رفتم که مغازه ی پارچه های نخی و بدلیجات داره با لباس زیر و لوازم ارایشی بعد گفت به من که جنس بیار شریکی بفروشیم گفت اول ۵میلیون ۱۰میلیون جنس بیار و سودشم شریکی 

مغازه مال خودشه

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم

من پیج طراحی کلیپ دارم روزی میانگین ششصد در آمد دارم .کلیپ تولد و عروسی و قدم نو رسیده ... با اسم خودتون و طرح خودتون درست میکنم.اگه بتونید مشتری پیدا کنید من براتون کلیپ درست میکنم و شما با سود بیشتر بفروشید .ب پیجم سر بزنید.برای دیدن نمونه کارام.پشیمون نمیشید

طراحی کلیپ دعوت نامه عروسی ، عقد ، تولد ، فارغ التحصیلی و قدم نو رسیده  با اسم خودتون، به  قیمت 95تومان @clip_edit44 فالوم کن 

مایلی در حیطه فروش محصولات پوست و مو فعالیت داشته باشی در خدمتم

در هر جا هر مکان پاره وقت

آموزش فروش کلاس انگیزشی بدون سرمایه آموزش محصولات و شناخت پوستی و مو پشتیبانی همیشگی

و جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه+با تخفیفات پلکانی ماهانه

اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی در خدمتم

@trustisho روبیکا

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.