2777
2789
عنوان

فرهنگیان

904 بازدید | 16 پست

سلام شبتون بخیر من امسال دانشگاه فرهنگیان قبول شدم رشته امور تربیتی ک سمت تو مدرسه میشه امور تربیتی ولی این سمت رو دوست ندارم دلم میخواست دبیری قبول شم ولی نشد از یه طرف دیگ خیلیا نسبت به معاون پرورشی دیدگاه خوبی ندارن اینکه فکر میکنم اینارو همینجوری از حوزه و سپاه آوردن و معلما میونشون باهاش خوب نیست اما مهمترین دلیل عدم علاقه به این شعله میخواستم بدونم هیچ راهی وجود نداره ک بعداً دبیر یا معلم شم؟ ممکنه با ادامه تحصیل تو رشته ادبیات بتونم دبیر ادبیات شم؟

ارشد بخون تبدیل وضعیت شو به مشاوره

مثلا روانشناسی بخون

سه نفر از این کاربری استفاده میکنن [اتحاد جماهیر تعلیق شدگان] نی نی یار عزیزم با تعلیق این کاربری سه نفرو از نون خوردن میندازی 💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارشد بخون تبدیل وضعیت شو به مشاورهمثلا روانشناسی بخون

از روان شناسی و مشاوره واقعیااا خوشم نمیاد یکی از دلایل علاقه نداشتن به این رشته اینک خیلی از واحداش روانشناسیه

از روان شناسی و مشاوره واقعیااا خوشم نمیاد یکی از دلایل علاقه نداشتن به این رشته اینک خیلی از واحداش ...

خب چی دوس داری بگو راهنماییت کنم

سه نفر از این کاربری استفاده میکنن [اتحاد جماهیر تعلیق شدگان] نی نی یار عزیزم با تعلیق این کاربری سه نفرو از نون خوردن میندازی 💔 
نگران نباش میتونی بری تدریس کنی معمولا کمبود معلم دارن

میدونه بگه وبی حق التدریس 

خودم خیلیییی دوست داشتم دبیری ادبیات قبول شم ولی قبول نشدم

منطقه ما کسی هست که قبولی آموزش ابتدایی بود ولی چون ارشد ادبیات داشت از اول خدمتش ادبیات تدریس کزد البته به صورت حق التدریس یعنی از یکم از رتبه بندی عقب میوفتی

این دبیری که میگم بعد ۵ سال امسال تبدیل وضعیت شد به دبیری ادبیات 

توام از بدو ورودت بگو میخوام حق التدریس ادبیان بگم سوادشو دارم چون منطقه میری احتمالا نیازم داشته باشن

بلافاصله هم ارشد ادبیات بخون 

راهش همینه

منطقه ما کسی هست که قبولی آموزش ابتدایی بود ولی چون ارشد ادبیات داشت از اول خدمتش ادبیات تدریس کزد ا ...

ایشون با آزمون استخدامی قبول شده بود؟ آخه من دانشگاه فرهنگیان قبول شدم لیسانس ک بگیرم میشم معاون تا بخوام ارشد بخونم زمان می‌بره تازه اگ امکان ادامه تحصیل حین خدمت باشه

امور تربیتی

سلام عزیز‌م من هم رشته شما رو قبول شدم ولی اولین اولویتم این بود و ترازم بالای ۹ هزار شد، این رشته ظرفیت بسیار پایینی داره و اگه علاقه به تدریس نداری ولی ارتباط با دانش آموز ها رو دوست داری بیخیال حرف مردم بشو و زندگیت رو با لذت ادامه بده 

به شخصه از زمان قبولیم تا همین چند روز پیش زیاد سرزنش می‌شدم که چرا رشته ی دیگه ای رو اول نزدم مثلا دبیری عربی اما وقتی به این فکر میکنم که من چطوری میتونم ۳۰ الی ۳۵ سال درسی رو بدم که دوسش ندارم روی تصمیم خودم مطمئن تر میشم

به شخصه اکثر دبیری ها رو نمی خواستم تنها دبیری که بعد از امورتربیتی زدم دبیری الهیات بود اون هم وقتی فهمیدم که ممکنه دبیر فلسفه و منطق بشم خوشحال شدم از اینکه اولین اولویتم نزدمش چون خواسته خودم دبیری دینی بود...

در کل اگه علاقه نداری برای ادامه تحصیل هم اگه گرایش خاصی تو فوق لیسانس بخونی امکان تبدیل وضعیت هست و باتوجه به نیاز آموزش و پرورش برای دروس مختلف امکان اینکه بری و یه درس دیگه رو تدریس کنی باز هم وجود داره، برات آروزی موفقیت میکنم عزیزم❤️❤️