2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری انجام دادی و بعد چن وقت جواب گرفتی

همون روز یا یکی دو روز بعد مثلا یکی بود که حداقل دو ماه پروفایل و بیوش رو تو اینستا عوض نکرده بود با تله پاتی بهش گفتم بیوش رو عوض کنه فکر کنم همون روز عوض کرد چند روز بعدش گفتم که عکس پروفایلشو عوض کنه اگه اشتباه نکنم بعد یکی دو روز عوض کرد البته مثلا شاید ۲۰ دقیقه روی عکسش خیره میشدم 

کاربر آقا
همون روز یا یکی دو روز بعد مثلا یکی بود که حداقل دو ماه پروفایل و بیوش رو تو اینستا عوض نکرده بود با ...

دقیقا چجوری بهش گفتی

روش تله پاتیت چجوری بود زمانش هرچیزی ک انجام دادیو میشه بگی🥺

دقیقا چجوری بهش گفتیروش تله پاتیت چجوری بود زمانش هرچیزی ک انجام دادیو میشه بگی🥺

زمانش که روز بود ولی تو سکوت شب بهتره شاید برای شما جواب نده من اول بهش نگاه میکردم و بعدش به چشمهاش خیره میشدم جوری که کلا پلک نمیزدم و تا خسته میشدم چشم هامو یه لحظه میبستم دوباره تمرکزم رو بر میگردوندم و وقتی احساس میکردم که ‌وقتشه روی پیشونیش تمرکز میکردم و اونجا کاری که میخواستم انجام بده رو بهش تلقین میکردم

کاربر آقا