sanhv مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 10262 عنوان درد زیر شکم 212 بازدید | 22 پست بخاطر پریودی نیست تازه تموم شده از صبح درد دارم در حدی که صاف نمیتونم بایستم از چیه من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم! 1403/06/08 | 21:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hinam عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 8486 زیر ناف؟؟یا خیلی پایین تر؟ آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت
kosarrrr80 عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 5900 کیست نداری؟ اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه
sanhv مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 10262 زیر ناف؟؟یا خیلی پایین تر؟ پایین تره من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
sanhv مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 10262 کیست نداری؟ نمیدونم خیلی وقته معاینه نشدم من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
sanhv مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 10262 سنگین برنداشتی؟متمایل به سمت چپ وراست که نیست؟ نه دقیق زیر شکم و نزدیک به ناحیه خصوصیدرد یکسره هستگاهی هم تیرمیکشه که اشکم درمیاد من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
drhakimy عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 405 نه دقیق زیر شکم و نزدیک به ناحیه خصوصیدرد یکسره هستگاهی هم تیرمیکشه که اشکم درمیاد باید آزمایش بدی عزیزم احتمال عفونت وسنگ وجود دارهحتما مراجعه کنید تا مراجعه برای کم شدن درد شیاف استفاده کنید
drhakimy عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 405 نه دقیق زیر شکم و نزدیک به ناحیه خصوصیدرد یکسره هستگاهی هم تیرمیکشه که اشکم درمیاد موقع سرفه یا زور زدن چیزی اندازه فندق بیرون که نمیزنه؟
sanhv مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 10262 باید آزمایش بدی عزیزم احتمال عفونت وسنگ وجود دارهحتما مراجعه کنید تا مراجعه برای کم شدن درد شیاف است ... ممنون عزیزم من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
سارا_علیرضا عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 815 منم این طوری بودمکمر درد شدیدم همامروز که تعطیل بودم نرفتم شرکت بهترمولی در کل عجیب بود چرا بعد پریودی درد دارم و اینکه اصلا شوه و شنگ بعد پریودی نیستم و مثل دوره ی پی ام اس خیلی عصبی ام
sanhv مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 10262 عفونتتنبلی تخمدان داری؟ آره ۹سال پیش پریودام نامنظم بود رفتم گفت تنبلی داری وزنت کم کن منم ورزش میکردم و ۲۰ کیلو لاغرشدم پریودیم منظم شد دیگه نرفتم ببینم خوب شده یا نه من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
nj8200 عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 263 سونو کن یا عفونته یا شاید کیست داری ک ترکیده مایعش باعث دردشده . من ی بار اینجوری شدم از درد داشتم میمردم رفتم سونو گفتن اینجوری 🇨🇳خانوما تو رو قران یکی کمک کنه بهم دختر مجرد ۲۱ ساله ام .لطفا بیایید تاپیکم دعاتون میکنم ب خدا🥺 گمشده در جنگل متروکه ی افکار ...
sanhv مدیر استارتر عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 10262 موقع سرفه یا زور زدن چیزی اندازه فندق بیرون که نمیزنه؟ چیزی بیرون نمیزنه ولی با حرکت و سرفه دردم زیادتر میشه من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!