2777
2789
عنوان

دارم از شوهرم متنفر میشم😭

242 بازدید | 17 پست

شوهرم وضع مالی خوبی داره بازاریه ولی همش فکر اینه که یکیشو‌دوتا کنه و دوتاشو سه تا.... مثلا ما یه ماشین خوب داشتیم اونو فروخت و سرمایه کرد و یه ماشین خیلی معمولی گرفت یا اینکه تو یه خونه هستیم که من اصلا دوسش ندارم و میتونیم با فروش یه ملک دیگه یه خونه خیلی بهتر بگیریم ولی حاظر نمیشه.

بدتر از اینا اصلا حاظر نیست پول دست من بده اگر چیزی بخوام بهترینش رو برام میگیره ولی پولی بهم نمیده پر حد خیلی جزی البته خیلی با محبته ولی من فکر میکنم اینا همش ریا کاریه چون کسی اگر آدم رو‌دوست داشته باشه به خواستهاش بها میده نه اینجور اینا رو هم بارها بهش گفتم ولی هیچ چیز تغیر نمیکنه‌ . یه بچه کوچیکم دارم و فعلا نمی تونم طلاق بگیرم .راستی با اینکه بیرون از خونه هم کار کنم مخالفه به مدت سه ماه یه جا کار میکردم انقد اذیت کرد تا استعفا دادم . همه اینا خیلی عذابم میده دارم ازش متنفر میشم کسی مثل من هست.

چکار کردید که حداقل حال روحیتون بهتر شده یا شوهرتون یکم تغیر کرده

منم متنفر شدم صبح تا شب تو دلم فحشش میده مرتیکه رو خدا اگه خداست باید یه بلایی سرش بیاره نه اینکه راس راس راه بره منو حرص بده

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

شوهرتوداره برای زندگیت واقعا تلاش میکنه.

اینکه پولشو بهت بده از مادرش این سیاست‌ورزی یاد گرفته ب مرور اوکی میشه .نگران نباش باهاش مهربون باش 

حسم بود ببخشید زیاد شد😅

مربی بدنسازیم 💪💪با اراده و پرقدرت تلاش کن برای رسیدن به هدفت.😉🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بچه داریا بفکر طلاقی چقدر خودخواه 

چون پول نمیده دستت  میگی بده

خودش همه چی میگیره دیگه

حالااگه معتاد رابطش سرد .بداخلاق  .دست بزن .یه چیزی 

ن اینکه

همینه ک جامعه پرطلاق شده و بعدش هم

هیچ خبری نیست

هیچ گلی بی عیب نیست همه ازهم بدترن

به چه دلیل

اذیتم می‌کنه 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

یه بچه داریا بفکر طلاقی چقدر خودخواه چون پول نمیده دستت میگی بدهخودش همه چی میگیره دیگهحالااگه معتا ...

خودخواه نیست عزت نفس داره تا کی باید التناس شوهرش کنه بری پول چرا مرتیکه به حسابش ماهیانه مبلغ معینی نمیزنه...باید بده بهش دکتر هلاکویی میگفت دلیل خیلی از ناراحتی ها همینه...

صبر پیشه کن 

و از زندگیت لذت ببر 

تفریح کن 

به علایقت برس 

اون بنده خدا ک خرج میکنه 

مشکل مالی هم نداری 

اینقدر به این رفتارا گیر ندید 

بخدا ک خیلی مشکلات بزرگ تری هم هست 

ک خدا برای هیچکسی نیاره .

عزیزم بخودت برس 

همیشه همه چی عااااالی و بی نقص نیست 

خودخواه نیست عزت نفس داره تا کی باید التناس شوهرش کنه بری پول چرا مرتیکه به حسابش ماهیانه مبلغ معینی ...

اره درسته 

منم این مشکل داشتم  اوایل

اما حلش کردم  .

دقیقا شوهرمنم اینجوریه.

میگفتم پول بده باید همیشه التماس بحث میداد زیادم میداد ،اماچه فایده حس بدی بم دست میداد

دوست داشتم باعشق خودش بپرسه وبزنه.

گفتم ببین 

من از این به بعد نمیگم پول بده 

چون دیگه زنت نیستم 

زمانی زنتم  که خودت یامن گفتم ندارم بزنی بکارتم .

دیدم رفت تواتاق همونجا برام زد . الانم خوب شد بابت این مشکل.

اماطلاق راه حلش نیست

.

حتی پدرمادر اینقدر بگن تادرست بشه

اره درسته منم این مشکل داشتم اوایلاما حلش کردم .دقیقا شوهرمنم اینجوریه.میگفتم پول بده باید همیشه ا ...

بعضیا حسشون اینه به زن پول بدن پرووو میشه دوست دارن همش التماسشون کنی گوش به حرف نمیدن غرور و عزت نمیذارن واسه زن بمونه بعد میگن چرا زنمون متنفر شده از ما...این مسئله مهمیه پای غرور انسان درمیونه...البته من خودم با سیاست از شوهرم پول میکشم بیرون‌..ولی خوب بعضیا به راه راست مستقیم نمیشن

خودخواه نیست عزت نفس داره تا کی باید التناس شوهرش کنه بری پول چرا مرتیکه به حسابش ماهیانه مبلغ معینی ...

به خدا قسم همین برا کوچیک ترین چیزها باید درخواست کنم و این باعث میشه حالم از خودم بهم بخوره