2777
2789
عنوان

بیاین کمک

47 بازدید | 11 پست

خانوما من حمله پانیک بهم دست داده چند روزه.دکتر فوق تخصص مغز و اعصاب رفتم واسه شبا بهم کلرو دیاز پوکساید داده۵ داده....ولی چه اون قرصو میخورم چه نمیخورم از خواب میپرم هر شب با تپش قلب بالا.....چکار کنم؟

دکترمم پنج شنبه جمعه نیستش😪

کسی پانیک داشته کمکم کنه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آروم باش

لعنت ب تنهایی.من هیییییچ کسو کنارم ندارم همین اذیتم میکنه.منم و شوهرم فقططططط.....اگه دو نفرو داشتم انقد اذیت نمیشدم.سه ساله کلا تنها شدم ن خونواده ن هیچ دوست و رفیق نه هیییییچ احدی

لعنت ب تنهایی.من هیییییچ کسو کنارم ندارم همین اذیتم میکنه.منم و شوهرم فقططططط.....اگه دو نفرو داشتم ...

باور کن فقط همین خوبه نصف مردم از فامیلو دوستو آشنا مینالن‌ دوریو دوستی باور کن از همش بهتره آروم باش سعی کن آروم آروم نفس بکشی

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

باور کن فقط همین خوبه نصف مردم از فامیلو دوستو آشنا مینالن‌ دوریو دوستی باور کن از همش بهتره آروم با ...

دوری  و دوستی ام ندارم با کسی...،تنهایی هزار تا بلا سر ادم میاره.بقران انقدرم جور همه رو کشیدم.نه بدجنسم ن ازاین ادمایی بی معرفت....هیچ مشکلی توو زندگیم جز درد تنهایی ندارم.

من ادم تنها موندن نیستم.

دوری و دوستی ام ندارم با کسی...،تنهایی هزار تا بلا سر ادم میاره.بقران انقدرم جور همه رو کشیدم.نه بد ...

اگه میتونی برو روانشناس باهات حرف میزنه خیلی تعصیر داره

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

قبلا داشتم، ی سال پرانول و اسنترا دکتر داد خوب داشتمولی من اون تایم ها خیلی عصبی بودم حتی قبل پانیک

منم همین دو تا رو دارم الان میخورم.....یکی ام داده واسه شب .تو خوردی خووب شدی؟