{بی منت میگفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه ، تیرم به خطا میرود اما به هدر نه! دلخون شده ی وصلم و لب های تو سرخ است ،سرخ است ولی سرخ تر از خونِ جگر نه! با هر که توانسته کنار آمده دنیا ! با اهل هنر؟آری با اهل نظر؟نه! بد خُلقم و بد عهدم! زبانبازم و مغرور...پشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه ی عاشق شدن افتاد ، یک بارِ دگر ، بارِ دگر ، بارِ دگر نه! . آقایون نی نی سایت نه لایک کنن نه ریپلای نه درخواست دوستی نه هیچی❌