2777
2789
عنوان

کی میاد به من کمک کنه🌱⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 55 پست
خب پسسسس تاپیکامو چک‌کن🤣🧡💛💛❤️

مرسی

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

تا چند ماه پیش کنکور. داشتم الانم پشت کنکوریم بدبختم رسما

رشتت چیه ؟ منم امسال کنکوری بودم 

چرا؟ نتایج نهایی ک هنو نیومده میگی پشت کنکوری 

بعدشم مگه صرف پشت کنکوری بودن باعث میشه نتونی کلاسی چیزی بری؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رشتت چیه ؟ منم امسال کنکوری بودم چرا؟ نتایج نهایی ک هنو نیومده میگی پشت کنکوری بعدشم مگه صرف پشت کنک ...

چون فرهنگیان میخواستم و رد شدم 

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

اصن ی نفرم نیست

دوستای دبیرستان دانشگاه؟

کافه

خیابون 

😐💔

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

بنظرم یکم تفریح سالم شاد داشته باش

دوست دارم اما نمیشه تنهایی 

اصن نمیدونم چ تفریحاتی هس

برو سالن مطالعه با یکی دوست شو وقتای استراحتت

اینم خوبه مرسی

شت ، ان شاء الله بتونی سال دیگه قبول بشیخب ولی جواب سوال دیگمو نگرفتماینکه آیا این دلیل میشه نتونی ک ...

خب کنکور وقت میگیره دیگه

شنا کوهنوردی تازه گروهی هم هست خیلی خوش میگذره

والا اینجا از این خبرا نیست شهر کوچیکم💔

خب کنکور وقت میگیره دیگه

خب آره میگیره ولی شما از ۲۴ ساعت که ۸ ساعتشو بخوابی

کل ۱۶ ساعت وقتت رو میخوای بزاری برا کنکور؟

قطعا میتونی کلاسی چیزی بری

یا به قول این دوستمون ، استخر بری ، والیبال ، یا کلی ورزش دیگه

تو این محیط ها هم میتونی کلی دوست پیدا کنی ، با توجه به اینکه گفتی برونگرا هستی به نظرم این کارو خیلی راحت هم انجام میدی

راستی یه سوال ، ۱۸ سالت شده چرا گواهینامه ثبت نام نمی‌کنی بگیری؟ هم اعتماد به نفست بیشتر میشه هم سر کلاساش میتونی کلی دوست پیدا کنی ، هم اینکه بعدا هم به دردت میخوره

در کل هم اونقدری طول نمیکشه که بگی به درس خوندنت برا کنکور لطمه میزنه