2777
2789
عنوان

کی میاد به من کمک کنه🌱⁉️

247 بازدید | 55 پست

🌱🌱متنم احتمالا طولانیه 🌱🌱

من مشکلم اینکه خیلی وقتا احساس تنهایی میکنم 

البته حقم دارم چون بجز مامانم کسیو ندارم تقریبا 

مامانمم خیلی تنها بوده منو به دنیا آورده که مثلا از تنهایی در بیاد الان دوتامون باهم تنهاییم😂🌹💔...

میدونید شاید اون نیازی به کسی نداشته باشه 

البته که داره و اونم از معاشرت خوش حال میشه

ولی هیچ وقت درک نخواهد کرد که من چی میکشم 

من دوست دارم انقد بی کس نباشیم 

حداقل هفته یکبار کسیو ببینیم چه فامیل چه هرکی 

دوست خوبی داشته باشم که بیرون بریم و...

اما واقعا کسی نیست و برا دوست شدنم کسی نیست!

الان درگیر اینم که چرا حال خوبم باید به یه چند نفر بسته باشه که اونام درست و حسابی به من جواب ندن یا حداقل همو دیر به دیر ببینیم...

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

پشمام 

یعنی ی نفرم نظری نداره؟

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

تایپ شخصیتت چیه؟

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تایپ شخصیتت چیه؟

enfp 

enfp

باید جذبت شن پس..

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

اکیپ ندارین؟

دقیقا منظورت چیه ک کسی برا دوست شدنت نیست؟ مگه میشه؟ مگه داریم؟

خب دوست تو خیابون که نیست 

باید از کلاسی آموزشگاهی جایی پیدا کنم که منم موقعیت رفتنشو نداشتم

اکیپ ندارین؟

اصن ی نفرم نیست

خب دوست تو خیابون که نیست باید از کلاسی آموزشگاهی جایی پیدا کنم که منم موقعیت رفتنشو نداشتم

اگه دوست پیدا کن باشی از تو همون خیابونشم پیدا میشه😐😂 البته ک جاهایی ک گفتی بیشتر پیدا میشه

ولی سوال دومم اینه ، مگه الان هیچ دوستی نداری؟ چند سالته؟ با x سال سن هیچ دوستی نداری؟ مگه میشه مگه داریم؟

اگه دوست پیدا کن باشی از تو همون خیابونشم پیدا میشه😐😂 البته ک جاهایی ک گفتی بیشتر پیدا میشهولی سوا ...

خیلی برون گرا هم هستم خیر سرم 

والا ۱۸ سالمه 

برا خودمم عجیب غریبه 

تقریبا مثل ارتباطات دوران کرونا هستش زندگی ما

خیلی برون گرا هم هستم خیر سرم والا ۱۸ سالمه برا خودمم عجیب غریبه تقریبا مثل ارتباطات دوران کرونا هست ...

شخصیت برون گرا با کسی که هیچ دوستی نداره کاملا متناقضه😂

چقد عجیبی

خوبه ، خب حالا چرا شرایط کلاس و اینا رو نداری؟

عجب

خب پسسسس 

تاپیکامو چک‌کن🤣🧡💛💛❤️

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

حال دلت خودت می تونی خوب کنی با کارایی که علاقه داری ورزش کلاس رفتن معاشرت و....

تا چند ماه پیش کنکور. داشتم 

الانم پشت کنکوریم بدبختم رسما