2777
2789
عنوان

اچ پی وی و cinبیاین لطفا

56 بازدید | 8 پست

بچه ها من آزمایش ندادم ، زائده دارم ، دهانه رحم التهاب داره و پاپ امیر سین ۱ نشون داده 

درمان میشم ؟؟ دکتر فقط پاور فیت داده 😔آخ قلبم😔

می‌خوام بدونم ویروس بیرون بشه التهاب خوب میشه؟ اصلا ویروس بیرون میشه ؟ من دکترم خیلی شل گرفته انگار 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاور فیت چیه؟باید ازمایش بدی ک ازمایششم مبلغش یکم بالاست مثل پاپ ایمیر میگیرن ازت بعدش باید ببینن اچ ...

دکترم گفت هرمدلی که باشه باید تحت چکاپ و درمان باشی ، درمان همه نوعش پروسه یکسان داره ، فعلا رو عفونت کار کنیم و تقویتی بخور استرس ب خودت وارد نکن با آزمایش ، حقیقتا تحمل ندارم 

پاور فیت چیه؟باید ازمایش بدی ک ازمایششم مبلغش یکم بالاست مثل پاپ ایمیر میگیرن ازت بعدش باید ببینن اچ ...

پاورفیت تقویتی سیستم ایمنی هست ، می‌خوام بدونم این التهاب درمان داره؟

پاورفیت تقویتی سیستم ایمنی هست ، می‌خوام بدونم این التهاب درمان داره؟

والا من از التهابت نمی‌دونم شما باید اول عفونت واژنت درمان بشه بعدم التهابت بعدم حتما اون ازمایش اچ پی وی رو بده من یکی از دوستام ازمایش داد دو نوع پر خطر و سرطانیش رو هم داشت اما بعداز دوسال از بدنش رفت اون ضایعه نداشت رو التش فقط تو خونش بود می‌گفت خیلی زینک و تقویتی میخورده بعداز دوسال دوباره همون ازمایش اچ پی وی رو داد دید منفیه سریع رفت واکسنشو زد الآنم میگه اوکی دیگ

دکترم گفت هرمدلی که باشه باید تحت چکاپ و درمان باشی ، درمان همه نوعش پروسه یکسان داره ، فعلا رو عفون ...

من خودمم چون خیلی حساسم دیدم دوستم خیلی اذیت شد سر این موضوع منم سریع واکسناشو زدم