2789
عنوان

بیاید 😭😭😭😭😭😭

201 بازدید | 14 پست

خستم 

بدنم کوفته همش 

انگیزه صفر 

شهریور داره نصف میشه و من خیلی تنبل شدم 

درسا مونده 

چیکار کنم😭😭😭😭

دوست عزیز منکه با شما پدر کشتگی ندارم،فقط صریح و مستقیم حرفمو میزنم♡...به هر حال واقعیت تلخه و پذیرشش تلخ تر...♡

چه درسی؟ 

مگه چند سالته؟ اگه درسای دانشگاه رو میگی ولش هنوز شروع نشده که

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه درسی؟ مگه چند سالته؟ اگه درسای دانشگاه رو میگی ولش هنوز شروع نشده که

کنکوری ام😭

دوست عزیز منکه با شما پدر کشتگی ندارم،فقط صریح و مستقیم حرفمو میزنم♡...به هر حال واقعیت تلخه و پذیرشش تلخ تر...♡

منم

چقدر از پایه رو خوندی؟

من دهم تقریبا ۶۵ درصد جمع شده شایدم بیشتر 

ولی یازدهم داغون

چقدر از پایه رو خوندی؟من دهم تقریبا ۶۵ درصد جمع شده شایدم بیشتر ولی یازدهم داغون

بابا تو از منن بیشتر خوندی من هنوز شروع نکردم

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

کنکوری ام😭

شتتت 

اینجا چیکار میکنی

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

شتتت اینجا چیکار میکنی

چیکار باید بکنم 

میام اینجا تاپیک میزنم ببینم چه کار باید بکنم 

چیکار باید بکنم میام اینجا تاپیک میزنم ببینم چه کار باید بکنم

باید درس بخونی که

باید درس بخونی که

چرا فکر میکنید کنکوریا باید تک بعدی باشن و حق تو گوشی اومدن ندارن 

من تو تایم استراحت میام 

و پنجشنبه ها هم درس نمیخونم 

چرا فکر میکنید کنکوریا باید تک بعدی باشن و حق تو گوشی اومدن ندارن من تو تایم استراحت میام و پنجشنبه ...

چرا فکر میکنی ما میگیم کنکوری تک بعدی باشه!!!؟؟

اما بهتر نیست تایم استراحتت به چشمت یکم استراحت بدی

یا با چندتا دوست بگذرونی

یا به تفریح شاد انجام بدی

اینجا کمک چندانی به درست نمیشه که

چرا فکر میکنید کنکوریا باید تک بعدی باشن و حق تو گوشی اومدن ندارن من تو تایم استراحت میام و پنجشنبه ...

تک بعدی بودن غلطه 

دو طرف مغزت رو به کار بگیر با نیم کره چپ درس و نیم کره راست هنر و ورزش 

این سایت اومدن فقط وقت تلف کردنه 

و اینکه اشتباه میکنی پنجشنبه درس نمیخونی 

پنجشنبه جمعه خیلی مهمه از روزی ۵ ساعت شروع کن تا دی برسون ۱۰ ساعت

تک بعدی بودن غلطه دو طرف مغزت رو به کار بگیر با نیم کره چپ درس و نیم کره راست هنر و ورزش این سایت او ...

برنامه مشاورم کلا تعطیله یه روز 

برای جبرانی یا مرور یا استراحت 

من بدنم و ذهنم بی جنبه اس  استراحت نکنم از مهر پنچر میشم 

بعد گفتم که بدنم خسته اس برا همین اومدم سایت