2789
عنوان

حاضر جوابی

153 بازدید | 31 پست

توروخدا بیان حاضر جوابی یادم بدید خیلی بیزبونم خیلی مثلاً امروز یکی بهم گفت دهنتو ببند من نتونستم طاقت بیارم فقط گریه کردم توروخدا حاضر جوابی یادم  بدید 

مثلاً در جوابش چی بگم

من فقط جلو کساییکه یه چیزایی از زندگیشون میدونم میتونم حاضر جوابی کنم

از ادماییکه کنار پرچم ایران از پرچم کشورای عربی استفاده میکنن خوشم نمیاد از ادماییکه تاریخ ایرانو از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن و متنفر هم هستن ولی تاریخ و زندگینامه همه اعراب و پیامبرارو بلدن و افتخارم میکنن خوشم نمیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو اول خودت ببند بعد به بقیه بگو

✅️کاربر دختر_خاکستری هستم:) تا ۶ خرداد ۱۴۰۵ تعلیقم تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎راستی اگه نظرتون مخالف نظر منه ریپ بزنین ناراحت نمیشم✨️🌙از لحاظ روحی نیاز دارم به سال ۱۳۸۹ تا ۱۴۰۱ برگردم🥲💔لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم، کاری داشتید ریپلای کنید.🙏

بگو منتظر بودم شما امر بفرمایند عباس آقا بعد پوزخند بزن

😂

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
باشه گلم مرسی. یعنی چی ???

خودمم نمی‌دونم ولی هر کسو دیدم با یکی دیگه بحث می‌کنه یا خودم با کسی دعوا کنم و همچین چیزی بهم بگه همینو میگم

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)