2777
2789
عنوان

درونگرا ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3081 بازدید | 196 پست
اره واقعا جمع خوبی میشدیم🥲🥲وای ارهههههه میدونی برام سخته چطوری ان قد جمعو دوس دارنننننن🥲🥲🥲🥲

خیلیییی😢 تازه این خوبه هر دقیقه با یکی تماس میگیرن صحبت میکنن من وقتی یکی زنگ میزنه مدام میخوام تمومش کنم تازه اگر جواب بدم

ولی یه چیزی هم بگم متاسفانه زن و مرد درونگرا به سختی همو پیدا میکنن چون زیاد تو اجتماع نیستن اگرم باشن زیاد ازشون حرفی زده نمیشه از قضا هم میخوریم به پست یه برونگرا که علاقه به حرف زدن با غریبه و آشنا داره🥴 

🚫بخاطر یه سری مسائل، درخواست دوستی مگر با هماهنگی خودم رد میشه🚫
یعنی شماهم این جوری مثل من انقدر به همه چیز فکر میکنی؟یا بعد حرف زدن پشیمون میشی میگی کاش ساکت میمون ...

من انقدر پیام دادم و بلافاصله پشیمون شدم پاک کردم دوطرفه

انقدر خودمو سرزنش کردم بخاطر حرفی که تو جمع زدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوره گفتی تموم شد قشنگ تا سه چار روز فکرم درگیر میشه دقیقا میگم خوب الان ینی چی اینو گفتی لال شو دیگ ...

منم از صبح هی دارم به خودم میگم لال شو

لال شو

هزار تا فحش دادم به خودم بازم اروم نشدم...

دلم میخواد زمان برگرده عقب دقیقا همون لحظه که زیادی حرف زدم

یه دونه بزنم تو دهن خودم بگم بسه دیگه خفه شو حالا🥲

خیلیییی😢 تازه این خوبه هر دقیقه با یکی تماس میگیرن صحبت میکنن من وقتی یکی زنگ میزنه مدام میخوام تمو ...

وایییی دقیقااااا منم اصلا حوصلم نمیگیره حرف بزنم‌ انگار‌ مجبوریه🥲🥲🥲🥲 اخ اره موافقم خیلی باید یه درونگرا خوش شانس باشه که یکی عین خودش پیداش کنه🥲🥲🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

منم تو جم حوصلم سر میره دلم میخاد زود برگردم خونه 🥲

آخی عزیزم میفهمم..من یه دوست صمیمی داشتم که برونگرا بود دلم میخواست دوتایی تنها باهم باشیم چون راحت باهاش حرف میزدم اما همین که علاقه داشت بره تو جمع و مهمونی باعث شد دیگه کلا فراموشش کنم

منم از صبح هی دارم به خودم میگم لال شولال شوهزار تا فحش دادم به خودم بازم اروم نشدم...دلم میخواد زما ...

این منما یه ذره زیاد حرف میزنم میگم خوب دیگه خفه شو بسه زیادی حرف زدی🥲🥲🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

خیلیییی😢 تازه این خوبه هر دقیقه با یکی تماس میگیرن صحبت میکنن من وقتی یکی زنگ میزنه مدام میخوام تمو ...

اره موافقم مردای برونگرا معمولا مخ دختر رو میزنن 

من یه فیلم دیدم دختر و پسره هر دو درونگرا بودن و خجالت میکشیدن برن تو رابطه از طریق یه سایت دوست یابی رونگرا ها باهم اشنا شدن به صورت لانگ دیستنس و دوستیشون با چت بود

شاید تو کتابخونه ایی ، از طریق دایرکت اینستایی چیزی بهمون پیشنهاد بشه از سمت پسرای درونگرا ! 😅امیدوارم یعنی 

آخی عزیزم میفهمم..من یه دوست صمیمی داشتم که برونگرا بود دلم میخواست دوتایی تنها باهم باشیم چون راحت ...

خوبه تنها نیستم🥲❤️ 

منم یه دوست برونگرا دارم با اینکه صمیمی هستیم ولی بیشتر اون پیام میده منم کار داشته باشم پیام میدم بعدش دیگه هیچی دارم به این فکر میکنم خطمو عوض کنم هیچ کس شمارمو نداشته باشه🥲🥲🥲

اره منم خسته میشم و خیلی ناخودآگاه میرم دورترین نقطه میشینم و از جمع فاصله میگیرم تا انرژی از دست رف ...

خوش به حال شما...حالا من بیچاره که نمیتونم از تو جمع تکون بخورم همش زیر زیر نگاهت میکنن انگار براشون عجیبم همش میگن چرا۴ماه تو خونه ای با دوستات بیرون نمیری حتی باورت میشه حتی برای خرید لباسم به زور میرم در این حده وضعم

خوش به حال شما...حالا من بیچاره که نمیتونم از تو جمع تکون بخورم همش زیر زیر نگاهت میکنن انگار براشون ...

من که متنفرم از خرید اکثرا مامانم برام خرید میکنه خودم دوس ندارم برم ففط دور دور با ماشینو دوس دارم با آهنگ دپ بیشتر 🥲🥲🥲🥲

وایییی دقیقااااا منم اصلا حوصلم نمیگیره حرف بزنم‌ انگار‌ مجبوریه🥲🥲🥲🥲 اخ اره موافقم خیلی باید یه ...

واییی دقیقا...تازه من شدم الگو برای خانواده به زور بچه شونو میبرن تو جمع حتی اگر از گریه بمیره چون میگن نمیخوایم مثل من بشن😐