2777
2789
عنوان

درونگرا ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3073 بازدید | 196 پست
درونگرا وقت گذروندن با خودش رو ترجیح میده با وقت گزاشتن با دوستا و غریبه ها برونگرا دائم دنبال دوست ...

خوب توجیح شدم  

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
ببین من از خودم بگم بگو درون گرا هستم یا نه کم حرف نیستم هر وقت ناراحتم خودمو شاد نشون میدم ک کسی نف ...

اگه بخوای بری مسافرت 

ترجیح میدی با یه نفر بری تو دل جنگل یه جای ساکت و اروم از هیچکس خبر نداشته باشی حتی گوشی هم خاموش باشه ؟

یا ترجیح میدی با جمعیت زیادی مثل سوارای کمپ طور بری سفر جنوب عشق و حال و کشتی سواری و بزن برقص ....؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بخوای بری مسافرت ترجیح میدی با یه نفر بری تو دل جنگل یه جای ساکت و اروم از هیچکس خبر نداشته باشی ...

دوست فقط باشوهرم برم هیچکی دیگه نباشه 

یا مثلا دوست ندارم زیاد برم خونه کسی یا کسی بیاد خونمون

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
دوست فقط باشوهرم برم هیچکی دیگه نباشه یا مثلا دوست ندارم زیاد برم خونه کسی یا کسی بیاد خونمون

اگر میخوای شناخت بهتری از خودت داشته باشی که درونگرایی یا برونگرا ....

کتاب دنیای مخفی درونگرایان رو بخون📚😶‍🌫️

به نظرم درونگرای منطقی بودن خیلی خوبه رو پیشرفت خودت تمرکز می‌کنی کاری به کار کسی نداری و...

ولی اینکه درونگرا باشی و احساسی فاجعس ...

همش غصه میخوری و به کسی هم چیزی نمیگی

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

من ۱۰ ساله ازدواج کردم، و هیچ وقت راجع به هیچ مسئله ای از زندگیم با مادرم یا خواهر یا کسی چیزی نگفتم.

بعضی وقت ها مسائلی پیش میاد که آدم و ناراحت می‌کنه ولی من نمیتونم و نمی‌خوام که با کسی راجعبش حرف بزنم

من درونگرام ولی عاشق عروسی  و جشن های بزرگ هستم منتها جشن هایی که کسی من رو نشناسه و من برم یه گوشه بشینم و لذت ببرم خیلی حال میده بهم که کسی زیر نظرم نداره . 

از خونه بقیه رفتن متنفرم از مسافرت و بیرون رفتن چندین خانواده باهم خوشم نمیاد دوست دارم با شوهرم دوتایی بریم همه جا و بیرون رفتن رو دوست دارم واقعا

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

به نظرم درونگرای منطقی بودن خیلی خوبه رو پیشرفت خودت تمرکز می‌کنی کاری به کار کسی نداری و...ولی اینک ...

درونگرای احساسی ام 🥲

صب تا شب به همه ارزوها و مشکلاتم فکر میکنم و گریه میکنم 

به هیچکسم هیچی نمیگم !